Event

Carolina Gårdheim. Foto: Anja Callius.Stå på scen – jag? Aldrig!

I många år kände jag att det här med att stå inför en grupp eller på en scen, att inspirera och hjälpa människor att växa drog i mig, men jag satte fötterna i marken och sa: Nej! Vem skulle vara intresserad av att lyssna på mig? Vad skulle jag säga? Det verkar dessutom alldeles för läskigt ...

Men det fortsatte att dra i mig och en dag stod jag där och hade bjudit in till en workshop – som blev 8 stycken, för efterfrågan var så stor. Av de reaktioner jag fick förstod jag att det här var visst något jag skulle göra, trots allt … Och på den vägen är det!

2014 höll jag en helt magisk retreat för 90 kvinnor på Skåvsjöholm utanför Stockholm, 2015 gjorde jag de fantastiska Inspirationsdagarna Gör din grej för nästan 200 kvinnor på Hilton Slussen och året efter upprepade vi succén. 2017 höll jag två event – Inspirationsdagarna LIFE i augusti och Inspirationsretreaten Shine Your Light i november, som går av stapeln i höst igen.

Varmt & innerligt välkommen till sant transformerande dagar.

Inspirationsretreat Shine Your Light

Vad kallar på dig?

Inspirationsretreaten Shine Your Light är för dig som känner någon form av längtan eller kall, något du vill eller vet att ”ska” göra.

Du vet kanske inte exakt vad det är – eller så gör du det, men har inte ännu vågat ta steget, för det känns lite för stort eller otryggt. Du känner att det finns saker du behöver lära dig, gränser du behöver hjälp att pusha och stöd du behöver bygga upp för att klara det:

  • Du kanske är chef och längtar efter ett mer autentiskt ledarskap, att bli en positiv förändringskraft och förebild för ett nytt sätt att leda från själen
  • Du kanske är entreprenör och trött på manipulativa marknadsföringsknep, du vill kommer från själen, med hjärta, i allt du gör och därifrån bygga en nära och äkta relation med dem som älskar det du gör
  • Du kanske känner ett kall att bidra med något meningsfullt på jorden, något som gör verklig skillnad i andra människor liv – du kanske till och med vill hitta ett sätt att kanalisera din energi för att kunna bli en verklig kraft för det goda du tror på och därigenom nå ut till människor världen över med ditt budskap
  • Du kanske känner att du har så mycket att ge men något är i vägen för att du ska kunna nå din högsta potential
  • Eller så kanske du bara längtar efter att kunna slippa lyssna på alla andra, sluta känna dig förvirrad och frustrerad, och vill hitta kraften inifrån att göra det bästa du kan av ditt liv, oavsett vad alla andra säger, och därigenom vara en levande inspiration för andra att göra likadant

Om du känner igen dig i något av det här, och om du känner att du vill veta mer om Själens era, hur den påverkar dig, vilka verktyg som fungerar nu och hur du kan bli en ledare för dig själv och andra i den här nya tiden – då tror jag att den här retreaten är för dig.

Välkommen att anmäla dig till väntelistan till i höst!

Inspirationsdagarna 2015, 2016 och 2017

Foto: Karin Andersson Hagelin.

I november 2015 höll jag för första gången Inspirationsdagarna Gör din grej i centrala Stockholm. 200 fantastiska kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar deltog. Vilken helg det blev!

De här kvinnorna tog verkligen chansen att ta ett jättekliv mot sina drömliv genom att delta, ett drömliv där de får utlopp för alla sina talanger, följer sitt syfte, gör sin grej och bidrar positivt i världen.

Helgen var full av härlig egenutveckling, transformerande övningar och även entreprenörskap med själ & hjärta. Vi mediterade, skrev, lyssnade, pratade, grät, skrattade, sjöng och dansade. Idéer föddes, vänskapsband knöts och livet blir nog aldrig riktigt detsamma igen, på ett väldigt positivt sätt …

Här nedan ser du några bilder från helgen, och du kan också läsa vad deltagarna tyckte.

2016 och 2017 gjorde vi om resan, med samma fantastiska resultat! Se bilder här nedan och läs vad deltagarna tyckte här till höger.

Så här säger tidigare deltagare på mina event

Inspirationsdagarna är life changing. Man får så mycket (så mycket mer än man trodde) och blir så boostad. Jag fick ut inspiration, kärlek, värme, glädje, bra verktyg och bioosting. Jag fick träffa andra människor som vill åt samma håll. Jag kände mig speciell och så välkommen redan på lördagsmorgonen. Jag är fortfarande lyrisk efter helgen!
Anett Lindkvist, Uppsala

”Inspirationsdagarna är helt fantastiska. Alla borde få vara med om detta!
Malin Olsson

”Den energin som 200 inspirerade kvinnor alstrade var enorm! Och alla var så varmhjärtade och bjöd på sig själva. Ett fantastiskt program som lockade fantastiska människor!
Marianne Elvhamre

”Jag lovordar och rekommenderar Carolinas kurser, evenemang, böcker, visualiseringar och meditationer … Det Carolina erbjuder håller mycket högre klass än alla de kurser och e-kurser jag gått inom bl a mindfulness. Detta är trovärdigt ut i fingerspetsarna, tack vara sin mjuka framtoning. Och framför allt det Carolina förmedlar med sin röst och sitt sätt som skapar lugn och tillit inom den som lyssnar. Tack Carolina för att du finns och delar med dig. Jag vill gärna fortsätta lyssna på det du har att säga ♡”
Malin

”Carolina är en fantastiskt inspirerande föreläsare! Det kom som en fullständig överraskning att det gav så mycket att möta andra kvinnor som också drömmer om att göra sin grej!
Åsa

”Ta steget! Hoppa! Våga! Du kommer inte ångra dig! Carolina och hennes redskap hjälper dig att ta fram det bästa hos dig själv!! Till glädje både för dig själv och andra!”
Lena Borgenhard, Dipl. avspännings- och stresspedagog på Sund & Rund

”Carolina är duktig, hon ger en helhetsbild, är uppdaterad kring de senaste trenderna i personlig utveckling och hon delar med sig förbehållslöst av sin stora kunskap. Hon låter oss alla följa med på tåget vad gäller hennes eget kunskapande och utveckling. För mig har det varit och är en stor källa till glädje och utveckling. Jag har blivit mer medveten om vad jag själv vill ägna min dyrbara tid åt framöver.”
Elisabeth

”Gör det – det känns genuint och äkta!
Christina Jörnung, Förskolelärare, Västerhaninge

Det är värt varenda korvöre! Två dagar av lyx, inspiration, glädja, känslor, möten med fantastiska människor … Helt enkelt en investering i sig själv!”
Marie Andersson, Röbäck

”GÅÅÅ! Det var fantastiskt, jag lärde mig mycket och fick inspiration till mycket, mycket mer. Jag fick verktyg, jag började tänka på hur jag skulle kunna övervinna de hinder som inledningsvis kan tyckas stå i vägen för att jag ska nå de mål jag har. Jag ser nu hur jag kan utveckla och skapa mitt drömliv.
Cecilia Heideman, Lärare i grundskolan, Kållared

”Det här är för dig som verkligen är redo att våga lyssna på den där viskande rösten som kommer från hjärtat. Carolina kommer ge dig plats, möjlighet att våga lyssna inåt. Hon kommer guida dig mot nya, värdefulla verktyg, kunskaper samt de bästa medsystrar du kan tänka dig för att stötta dig på din resa.”
Karin Andersson Hagelin, Zürich

”Gör det! Det är verkligen en boost för både själ och hjärta! Det är en investering i dig själv!
Maria Holmbom

Vad väntar du på? Bara gå – det är sååå bra!”
Birgitta Beronja, café-ägare, Eskilstuna

För dig som vill öka ditt flöde och få ny fart. Möjligheten finns att ditt liv får en nystart.”
Ingela Johanzon, Hälsoatelje Lugn & Ro, Figeholm

”Bara gör det!!!!!!! Unna dig själv känslan av att vara viktig!”
Lena Svensson

”Jag skulle absolut rekommenderar detta till flera. Så inspirerande att få ta del av så många fantastiska kvinnor, öppna hjärtan och positivitet. Ni har alla gjort ett strålande jobb!”
Carola

Fundera inte – bara GÖR! Du kommer inte att ångra dig!”
Pia Ellingsson Heneskär

Alla borde göra en sådan här sak minst en gång i livet!! En sådan boost för sig själv – så underbart!”
Caroline

”Gör det! Det ger så mycket glädje. Våga gärna gå själv då får du möjlighet att träffa nya underbara kvinnor som delar och är öppna för att lyssna och berätta. En investering till din själ och dig själv.”
Susanne Jansson, Södertälje

GÅ!!! Det är suveränt!
Ebba

”Inspirationsdagarna håller verkligen vad de lovar – massor av inspiration! Jag fick många ’aha-upplevelser’, insikter, boost och goda råd – jag studsade liksom därifrån och har redan kommit långt på vägen mot att göra mer av min grej!”
Helena Önneby

”Det är skönt med några dagar då man enbart fokuserar på sina önskemål, drömmar, tankar och kanske rädslor. Man kan komma en bit på väg när det gäller vad man behöver/vill göra. Man känner sig stärkt efteråt, för man vet att man är inte ensam om vissa typer av rädslor och hinder, utan att många är precis likadana. Jag skulle rekommendera att gå NU och inte vänta på att det blir rätt tillfälle för då blir det kanske aldrig av. Carolina är inspirerande och har mycket att lära ut tack vare sin egen erfarenhet. Det är också givande att man lär av varandra. Det här är att ge sig själv värdefull kvalitetstid och duschas i ett flöde av energi, kärlek, omtanke och vänlighet.”
Nannie Fredrikson, Förtidspensionerad och föreläser inom familjeföretag, Jokkmokk

%d bloggare gillar detta: