Mastermind

Carolina Gårdheim. Foto: Anja Callius.Det finns saker som inte är möjliga att göra på egen hand.

Vi som känner oss kallade av själen att kliva in i ledarskap, att sprida vårt budskap i världen på vårt sätt, att dela våra gåvor och hjälpa dem vi är här för att hjälpa, vi går igenom expansion på expansion för att hela tiden växa som människor och ledare.

Den typ av expansion som krävs nu när allt går så mycket snabbare i den väldigt speciella tid vi lever i, Själens era, går inte att göra på egen hand hemma på kammaren. Det krävs sådant mod att våga ta nästa steg på den här resan som själen kallat oss till. Och det krävs att någon håller rum för den energi som behövs för att transformationen ska kunna ske. Vi behöver helt enkelt stöd för att klara det.

Själv har jag hittat det perfekta sättet: Coachnings- och mastermindprogram som både ger stöd av en duktig coach/prästinna och en grupp likasinnade på samma själsresa som jag.

Jag har själv deltagit i, växt genom och lärt mig av sex fantastiska mastermind-program under de senaste sex åren. För mig är det här formatet det ultimata sättet att ta kvantsprång och nå nästa nivå. Jag har dessutom själv lett sex framgångsrika mastermind-program under de senaste fem åren.

När jag jämför utvecklingen hos deltagarna i de här programmen med den utveckling jag tidigare sett hos personer som enbart gått i individuell coachning, så är skillnaden uppenbar och resultatet från ett mastermind-program går nästan inte att jämföra med den individuella coachningen.

Det är därför jag har skapat det unika systerskaps- och mastermindprogrammet Shine Your Light Mastermind.

Shine Your Light Mastermind

Ljusgudinna, banbrytare, vägvisare, ledare i Själens era … Det är här för dig!

Du är en ledare. En skapande kraft i Själens era. En ljusgudinna, som kommer från själ och hjärta och lyser vägen för andra att göra detsamma i den speciella tid vi lever i nu. 

Nu är det dags att …

 • Skapa den förändring och växt som du längtar efter i ditt liv
 • Ta nästa steg på din resa, oavsett hur stort det känns just nu
 • Sluta jämföra dig med andra, förminska dig själv och dina gåvor, gömma delar av dig, och istället börja lysa som den fantastiska Ljusgudinna du är och göra den skillnad i världen som du är här för – i stor skala
 • Ta klivet in i en helig cirkel av kärleksfulla, kreativa och motiverade kvinnor, precis som du
 • Se till att du får det stödsystem du behöver för att kunna leva det liv du är här för att leva – livet du älskar
 • Känna dig full av energi, modig, inspirerad och klar över ditt nästa steg
 • Kliva upp i ditt personliga ledarskap, och ledarskapet över din tribe
 • Skapa och nå ut med hjälp av din inre vägledning och harmoniera allt i livet med själen
 • Utveckla och uttrycka alla dina gåvor och göra avtryck i världen!

Under programmet utforskar vi 4 heliga nycklar för en ledare i Själens era:
1. Cleanse & Release – Prepare for Soulful Abundance
2. Protect & Respect – Tend to Your Temple
3. Energize & Enjoy – Manifest Your Vision in Joy
4. Align & Shine – Expand in Leadership & Service

Vi fokuserar på en nyckel i taget under fyra två månaders-perioder. Varje period inleds med en retreat där temat presenteras och en initiering sker. Verktyg och övningar inom temat tas sedan upp i Facebook-gruppen och på gruppsamtalen. Innehållet anpassas alltid efter gruppen i första hand, jag och mina guider känner löpande av vad gruppen behöver.

Det unika systerskaps-programmet Shine Your Light Mastermind innehåller:

 • En noggrann urvalsprocess för ansökan ser till att det enbart är högt motiverade, kärleksfulla och kompetenta deltagare som har något att bidra med till gruppen som ingår i systerskapet – och att deltagarna kompletterar varandra så att gruppen blir större än dess delar var för sig.
 • Vi träffas generöst mycket – vid hela tre retreater à 4-5 dagar under en period av nio månader, för det är när vi möts som vi kan skapa de starkaste energierna och verkligen ta kvantsprång i utveckling.
 • Alla retreater sker på handplockade vackra, bekväma, inspirerande och energimässigt kraftfulla platser i Sverige och utomlands, där vi kommer hemifrån och får ny energi, för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra hjälpare att nå igenom med sina transmissioner och för dig att slappna av och transformeras ner på dna-nivå.
 • Vi möts på ytterligare en virtuell heldags-retreat via videokonferens och en virtuell gemensam avslutning på programmet.
 • Vi har ständig kontakt i gruppen, via gruppsamtal varannan vecka, syster-cirklar och en egen intim Facebook-grupp, för stöd, support, frågor – och för att ha roligt ihop!
 • Alla gruppsamtal sker via videokonferens, vilket skapar en känsla av att sitta i samma rum och förbättrar möjligheten att bygga nära relationer med varandra. Du är helt enkelt omringad av kärlek och support under hela programmet!

Är det här något som talar till dig?

Vi bjuder in till mastermind-programmet på den årliga Inspirationsretreaten Shine Your Light. Där får du möjlighet att ansöka om en plats. Kan du inte delta i retreaten, mejla oss så skickar vi ut inbjudan efter retreaten.

Tidigare deltagare berättar

”Jag kämpade med återhämtning, hade för lite energi och för lite glädje i livet. Jag ville utvecklas andligt och personligt och samtidigt utveckla mitt företagande, och därför anmälde jag mig till Carolinas coachningsprogram.

Coachningsprogrammet har varit en helt unik upplevelse fylld av glädje, tillit, gemenskap, kloka samtal, reflektion, hög energi, inspiration, meditationer och mera. Det är svårt att sammanfatta det jag fått med mig för det är så otroligt mycket: Förståelsen för och vikten av att vara mig själv, att stå upp för det jag vill och behöver. Känslan av tillit/gemenskap/värme/kärlek i gruppen. Mina magisystrar betyder väldigt, väldigt mycket. Vi kan fortsätta stötta varandra på alla plan och fortsätta hålla energin hög. Det ger så mycket mer att vara i en grupp än att sträva framåt ensam.

Retreaterna har varit helt suveräna. Den andliga utvecklingen kopplat till företagande har varit helt outstanding. Carolina har varit fantastisk som coach. Hon är varm, kraftfull och utstrålar energi och positivitet. Hon är lyhörd för gruppens behov och kan ändra hela programmet om hon känner att gruppen behöver något annat.

Idag har jag en helt annan tillit till mig själv, jag har tagit klivet till att driva mitt företag på heltid och fortsätter utvecklas på alla sätt, självklart tillsammans med mina systrar från programmet!
Catarina Larsson, Utvecklingslyftet AB

”Innan jag började Carolinas coachningsprogram kände jag mig förvirrad och kämpade med tilliten i företagandet. Idag känner jag mig mycket mer grundad, både privat och i mitt företagande. Rädslorna har minskat mycket och när de kommer hanterar jag det mycket bättre än tidigare. Det går inte riktigt att förklara exakt vad som händer under programmet, för det är så otroligt mycket …

Carolina har coachat mig på ett tydligt, kärleksfullt, respektfullt, ansvarsfullt, intuitivt och tillåtande sätt. Det har hjälpt mig att nå längre in i mitt inre. Jag vet idag att vi har all svaren inom oss. Framförallt har jag fått hjälp med tillit. Att ta ett steg i taget och att resten visar sig längs vägen. Jag har också fått landa i att jag faktiskt ÄR författare och jag ger ut min första bok. Den tilliten behövde jag för att våga fortsätta på den banan.

Gruppens betydelse överraskade mig. Jag var inte beredd på att jag skulle få vänner för livet. Vi är för alltid sammansvetsade i vår grupp. Om du vill utveckla dig personligen så är Carolinas coachingsprogram en fantastisk möjlighet.
Maja Öberg, Gröna Huset

”Idag har jag en helt annan inre styrka än tidigare, när jag kände mig mera rädd och osäker. Jag har fått med mig en tro på mig själv och att jag får vara den jag är. OCH vara entreprenör – på mitt sätt! Carolina är närvarande, inkännande och otroligt kärleksfull … Proffsig!! Hon ger verkligen av sig själv. Det finns en ärlighet hos henne som känns. Inspiratör!  

Och retreaterna var ju helt otroliga. De gav verkligen en inre styrka. En själslig inre styrka. Det känner jag. Det var helt magiskt. Detta är kursen de Lux!!”
Margot Lövstrand, Spiritartist

”Jag funderade på om jag skulle lägga ner mitt företag och fortsätta att vara kvar på mitt jobb med en ’trygg’ anställning. Jag kände mig splittrad både på jobbet och hemma. Egentligen visste jag innerst inne att jag ville satsa på företaget, men jag vågade inte lita till min inre röst.

Idag känner jag mig så mycket mer i balans på flera plan, inte bara när det gäller företagandet. Jag är gladare, har mer energi, studsar ur sängen för jag är ivrig att sätta igång dagen, livet är roligt igen!!

Carolina har hjälpt mig att våga tro på mig själv och min själs röst, det har varit det absolut viktigaste. Tilliten till mig själv. Jag vågar lita på det som min själ säger, att det som är mitt sanna jag får lov att komma fram. När jag är i det tillståndet märker jag att det händer mycket, men jag känner mig inte stressad som tidigare, tvärtom, jag känner mig lugn, glad, pirrig och expansiv. Genom det har jag vågat ta klivet och börjat stå på egna ben. Det hade jag inte vågat om jag inte haft stöd från Carolina och hela gruppen!

Carolina är väldigt inlyssnande. Stöttande. Och så lite ifrågasättande … på ett bra sätt, så att man får tänka till en gång till. Hon har det där mjuka sättet, där möjligheten finns att ta med själen och ta den på allvar, samtidigt som jag kände att här kan jag få hjälp med struktur och planering. Det är som att få egot och själen att dansa med varandra.

Hon är så lyhörd för varje persons behov i gruppen. Hon följer flödet på ett tryggt och hållande sätt vilket har gett mig mod att få vara den jag är och inte behöva lägga locket på när saker har kommit upp till ytan. Och gruppen har varit/är helt fantastisk, tilliten och att alla vill varandra så väl, ingen avundsjuka bara ett gemensamt expanderande. Retreaterna är otroligt värdefulla – ett måste.

Sammantaget har det varit outstanding! Mixen av att jobba handfast och konstruktivt med företagandet samtidigt som andligheten funnits med parallellt, den kombon har jag inte stött på tidigare så det tror jag är unikt och det har varit helt rätt för mig!” 

Ingela Johansson, Liv med Lust

”Jag hade en önskan om att bygga upp mitt företag utifrån mig själv och att skaka av mig normen, det som inte var jag, i livet i stort. Idag, efter Carolinas coachningsprogram, har jag fått lätt för att lyssna inåt, att säga nej och leva efter mina egna prioriteringar. Jag har slutat kämpa och istället börjat lita till processen. Det är magiskt! Jag har fått upp ögonen för att andlighet är en viktig del av mig som jag vill fortsätta att utforska. Och så har jag lärt känna likasinnade, som är på samma resa och som är vänner för livet. 

Mitt liv och mina relationer har blivit så mycket bättre sen jag började jobba med Carolina. Hon är helt unik som retreatledare och coach, alltid 100% närvarande. Så tacksam för allt hon, och det här programmet, har gett mig!”
Eva Eriksson, Studio Ever

%d bloggare gillar detta: