Shine Your Light

Carolina Gårdheim. Foto: Anja Callius.Redo att lysa hela ditt ljus i världen?

Idag kallar min själ mig att hjälpa kvinnor att leva & leda från själen.

Min mission är att inspirera och hjälpa kreativa kvinnor med hjärta att följa sin inre vägledning, sin själ, och stå upp som ledare – för sig själva och andra, i företag och organisationer, hemma och ute i världen – i Själens era.

Shine Your Light Sisterhood är en gemenskap och ett äventyr som jag aldrig tidigare sett maken till i Sverige. Ett medlemsprogram för dig som vill växa från själen och kliva in i ledarskap inte bara för dig själv utan också för andra i Själens era. Läs mer nedan!

Inspirationsretreaten Shine Your Light hölls för första gången i november 2018 på Näsby Slott utanför Stockholm, med 80 fantastiska kvinnor som vill sprida sitt ljus i världen, på sitt sätt. Det var det mest magiska jag varit med om dittills (se kommentarer från deltagarna här intill). Den 10-11 november 2018 är det dags igen, läs mer nedan!

Under 2018 leder jag det unika systerskaps- och coachningsprogrammet Shine Your Light Mastermind, med 9 fantastiska kvinnliga ledare i Själens era som växer tillsammans och var för sig under året (läs mer om det nedan).

I september reser jag till Italien på Shine Your Light Själsresa tillsammans med en grupp ljusgudinnor som vill följa sin själs längtan och ta nästa steg.

Jag skriver på en bok, Ledare i Själens era, som jag hoppas ska komma ut under 2018.

Mitt nyhetsbrev Shine Your Light vänder sig till kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era.

Känner du dig kallad att vara med och både skapa liv att älska och göra gott i världen? Du är så varmt & innerligt välkommen!

Shine Your Light Sisterhood

En magisk mötesplats, en helig systercirkel, ett inspirerande växthus i en omvälvande tid …

Du är en kreativ kvinna med hjärta som redan har jobbat mycket med din personliga och andliga utveckling.

Nu känner du ett kall att ta klivet upp till nästa nivå av ledarskap i ditt liv. För du vill skapa ett liv från själen, med lust, glädje, lätthet och njutning. Dessutom känns det akut att vara med och bidra till att sprida kärlek & tillit istället för rädsla i världen. Du vet att du kan göra det.

Du har valt själens väg. Du är villig att dechiffrera den instruktion du kom hit med och som själen har vetskap om, men inte egot. Du är här för att sprida ljus, på ditt sätt, genom att göra din grej och bidra med den positiva energi, kärlek, optimism, inspiration och kunskap som behövs i världen idag.

Du är här för att vara en av ledarna, en av dem som går före och visar vägen från Egots till Själens era, som vi nu är på väg in i.

Men det är som en portal du inte kan ta dig igenom på egen hand. Något fattas. Du har inte riktigt alla nycklar. Din energi sänks gång på gång när du försöker höja den. Du känner inte det hundraprocentiga stöd du skulle behöva.

Vad är det som saknas för att du äntligen ska kunna ta steget och expandera in i ditt största & vackraste jag, det du är här för att vara?

Med stor sannolikhet andligt systerskap och ständigt stöd av en erfaren coach som har gjort samma resa. Därför erbjuder jag dig att ta det här steget tillsammans med mig, mina guider och en hel grupp andra, lika fantastiska kvinnor som du.

Tillsammans gör vi den här planeten till ett ännu lite bättre ställe att leva på, samtidigt som vi skapar liv vi älskar att leva.

För det sker något magiskt när vi möts medvetet med en gemensam intention att hjälpa varandra att bli mer oss själva och därmed nå våra högsta drömmar.

Det här är inte bara ett nätverk, som på den gamla tiden. Det här är inte bara en Facebook-grupp, eller en kurs. Det är ett medlemsprogram, ja, men inte bara det …

Det här är en magnifik container av ljus och kärlek som kommer att ge alla som deltar i den … ja, jag skulle vilja kalla det superkrafter, för det är så det känns! Den gemensamma energi som den här gruppen skapar, i samklang med mina guider, kommer att påverka både ditt och andras liv. Stort.

Varmt & innerligt välkommen till en magisk mötesplats, en helig systercirkel och ett inspirerande växthus för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva och andra i Själens. Välkommen att bli en vägvisare för andra i en omvälvande tid!

Inspirationsretreat Shine Your Light

Vad kallar på dig?

Inspirationsretreaten Shine Your Light är för dig som känner någon form av längtan eller kall, något du vill eller vet att ”ska” göra.

Du vet kanske inte exakt vad det är – eller så gör du det, men har inte ännu vågat ta steget, för det känns lite för stort eller otryggt. Du känner att det finns saker du behöver lära dig, gränser du behöver hjälp att pusha och stöd du behöver bygga upp för att klara det:

 • Du kanske är chef och längtar efter ett mer autentiskt ledarskap, att bli en positiv förändringskraft och förebild för ett nytt sätt att leda från själen
 • Du kanske är entreprenör och trött på manipulativa marknadsföringsknep, du vill kommer från själen, med hjärta, i allt du gör och därifrån bygga en nära och äkta relation med dem som älskar det du gör
 • Du kanske känner ett kall att bidra med något meningsfullt på jorden, något som gör verklig skillnad i andra människor liv – du kanske till och med vill hitta ett sätt att kanalisera din energi för att kunna bli en verklig kraft för det goda du tror på och därigenom nå ut till människor världen över med ditt budskap
 • Du kanske känner att du har så mycket att ge men något är i vägen för att du ska kunna nå din högsta potential
 • Eller så kanske du bara längtar efter att kunna slippa lyssna på alla andra, sluta känna dig förvirrad och frustrerad, och vill hitta kraften inifrån att göra det bästa du kan av ditt liv, oavsett vad alla andra säger, och därigenom vara en levande inspiration för andra att göra likadant

Om du känner igen dig i något av det här, och om du känner att du vill veta mer om Själens era, hur den påverkar dig, vilka verktyg som fungerar nu och hur du kan bli en ledare för dig själv och andra i den här nya tiden – då tror jag att den här retreaten är för dig.

Vi har nu öppnat dörrarna för anmälan till höstens retreat!

Shine Your Light Mastermind

Ljusgudinna, banbrytare, vägvisare, ledare i Själens era … Det är här för dig!

Du är en ledare. En skapande kraft i Själens era. En ljusgudinna, som kommer från själ och hjärta och lyser vägen för andra att göra detsamma i den speciella tid vi lever i nu. 

Nu är det dags att …

 • Skapa den förändring och växt som du längtar efter i ditt liv
 • Ta nästa steg på din resa, oavsett hur stort det känns just nu
 • Sluta jämföra dig med andra, förminska dig själv och dina gåvor, gömma delar av dig, och istället börja lysa som den fantastiska Ljusgudinna du är och göra den skillnad i världen som du är här för – i stor skala
 • Ta klivet in i en helig cirkel av kärleksfulla, kreativa och motiverade kvinnor, precis som du
 • Se till att du får det stödsystem du behöver för att kunna leva det liv du är här för att leva – livet du älskar
 • Känna dig full av energi, modig, inspirerad och klar över ditt nästa steg
 • Kliva upp i ditt personliga ledarskap, och ledarskapet över din tribe
 • Skapa och nå ut med hjälp av din inre vägledning och harmoniera allt i livet med själen
 • Utveckla och uttrycka alla dina gåvor och göra avtryck i världen!

Under programmet utforskar vi 4 heliga nycklar för en ledare i Själens era:
1. Cleanse & Release – Prepare for Soulful Abundance, 2. Protect & Respect – Tend to Your Temple, 3. Energize & Enjoy – Manifest Your Vision in Joy, och 4. Align & Shine – Expand in Leadership & Service.

Vi fokuserar på en nyckel i taget under fyra två månaders-perioder. Varje period inleds med en retreat där temat presenteras och en initiering sker. Verktyg och övningar inom temat tas sedan upp i Facebook-gruppen och på gruppsamtalen. Innehållet anpassas alltid efter gruppen i första hand, jag och mina guider känner löpande av vad gruppen behöver.

Jag har själv deltagit i, växt genom och lärt mig av fem fantastiska mastermind-program under de senaste fem åren. För mig är det här formatet det ultimata sättet att ta kvantsprång och nå nästa nivå.

Jag har dessutom själv lett fem framgångsrika mastermind-program för entreprenörer under de senaste åren. När jag jämför utvecklingen hos deltagarna i de här programmen med den utveckling jag tidigare sett hos personer som enbart gått i individuell coachning, så är skillnaden uppenbar och resultatet från ett mastermind-program går nästan inte att jämföra med den individuella coachningen.

Det är därför jag har skapat det unika systerskaps-programmet Shine Your Light Mastermind:

 • En noggrann urvalsprocess för ansökan ser till att det enbart är högt motiverade, kärleksfulla och kompetenta deltagare som har något att bidra med till gruppen som ingår i systerskapet – och att deltagarna kompletterar varandra så att gruppen blir större än dess delar var för sig.
 • Gruppen har maximalt 9 deltagare för att skapa bästa dynamik och en intim stämning där alla kan lära känna varandra på en djupare nivå.
 • Vi träffas generöst mycket – vid hela tre retreater à 4-5 dagar under en period av nio månader, för det är när vi möts som vi kan skapa de starkaste energierna och verkligen ta kvantsprång i utveckling.
 • Alla retreater sker på handplockade vackra, bekväma, inspirerande och energimässigt kraftfulla platser i Sverige och utomlands, där vi kommer hemifrån och får ny energi, för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra hjälpare att nå igenom med sina transmissioner och för dig att slappna av och transformeras ner på dna-nivå.
 • Vi möts på ytterligare en virtuell heldags-retreat via videokonferens och en virtuell gemensam avslutning på programmet.
 • Vi har ständig kontakt i gruppen, via gruppsamtal, syster-cirklar och en egen intim Facebook-grupp, för stöd, support, frågor – och för att ha roligt ihop!
 • Alla gruppsamtal sker via videokonferens, vilket skapar en känsla av att sitta i samma rum och förbättrar möjligheten att bygga nära relationer med varandra. Du är helt enkelt omringad av kärlek och support under hela programmet!

Är det här något som talar till dig?

Läs mer på anmälningssidan: shineyourlightsisterhood.com.

Shine Your Light Själsresa Italien

Du känner en längtan. Du vet att du är här för något mer.

Jag vet precis hur det är. Jag har följt min själ medvetet i över tjugo år. Den säger till när det är dags för nästa steg. Nästa språng, mot nästa, större, version av dig.

Jag vet också att det inte alltid är så lätt att hitta tiden eller energin mitt i vardagen för att kunna ta de där riktigt stora sprången: Är jag på rätt väg? Vad är mitt nästa steg? Vad är det som hindrar mig från att komma vidare?

Men något händer när vi reser bort, när vi lämnar det invanda och får se något nytt. Vi får lättare kontakt med själens röst. Inspirationen rinner till och plötsligt, helt utan ansträngning, faller allt på plats, det som vi har kämpat med hemma så länge. Så är det i alla fall för mig.

Särskilt om jag reser tillsammans med en grupp andra fantastiska, generösa ljusgudinnor på samma själsliga resa som jag …

… och dessutom en erfaren, skicklig och inkännande retreatledare, diplomerad coach och tillika Shaman, som tar hand om mig och gruppen med varsam och inspirerande hand!

Känner du dig kallad? Själsresan är nu fullbokad. Mejla oss för att stå på väntelistan!

Om inspirationsretreaten Shine Your Light

Magisk, en av det starkaste upplevelserna jag har varit med om! Tack Carolina, för att du vågar vara den fantastiska shamanen du är!”
Kattis

”Helgen var magisk, på riktigt, magisk! Carolina är helt igenom äkta och förmedlar sådan kärlek till alla att man knappt fattar vad som händer. Den egna potentialen väcks och man går därifrån som en gudinna! Det betydde så oerhört mycket för mig. Carolina är fantastisk, en riktig förebild (det är hon och Oprah Winfrey ;)) som låter hela förhållningssättet lysa igenom i allt hon gör. TACK.”
Maria Bäcklund, Familjebehandlare, Falkenberg

”Fantastiskt, givande och omtumlande.”
Monica Levin, V.D.F- Välj Din Framtid, Norrtälje

”Den här helgen fick mig att vilja leva igen. Det bästa som hänt mig!! Sång och musik, meditationer utöver det vanliga, transformation, glädje och nya insikter. Support och föreläsning var äkta. Carolina fick mig att känna mig hel igen, med verktyg, berättelser, kärlek och allt annat. Jag har hittat hem! Tacksam. Min själ lever igen!!”
Annika Fjällström

”Retreaten var magisk, helt fantastiska dagar. Jag gillade allt! Visualiseringen till trumman, meditationer, alla samtal med likasinnade, den kärleksfulla stämningen, budskapen från Herakleon och så klart Carolina och allt hon lärde ut. Skulle gärna se en fortsättning, en uppföljning i form av en ny retreat samt gärna få del av fler budskap från Herakleon!”
Cecilia

”Retreaten var fantastiskt välorganiserad, mycket utrymme för egna upplevelser och magiska egna resor, god mat, varmt kärleksfullt systerskap med 80 okända kvinnor, magi, kärlek, värme, kunskap, humor, allt! Den bästa retreaten jag hittills varit med om! Carolinas expertis, sensitivitet och varma sätt att leda, gänget bakom henne, live-musiken som berörde alla mina celler! Jag åkte hem med mitt syfte är på jorden. Tack så innerligt från mitt hjärta för allt som vi fick uppleva denna helgen. Den var magisk, vacker, kärleksfull, och TACK Carolina att du visar din shamansida, jag älskar den!”
Francis van Brink-van Dorp, Bed & Balance Skansen, Osby

”Retreaten var helt fantastisk in i minsta detalj. Så kärleksfull och upplyftande. Det var 100% ärligt. Med 100% Carolina, med salvian, med energirensning, med trumman, med dubbning. Det var jättestark närvaro under retreaten, en magisk upplevelse. Först några dagar efteråt förstod jag att det hände något, som en transformation på insidan som jag inte kan förklara. Är så oerhört tacksam att jag fick vara med om detta. Så enormt tacksam. TACK. Från botten av mitt hjärta, TACK. Retreaten var magisk.”
Ingela

”Det händer så mycket efter retreaten som inte går att förklara med ord, man måste uppleva det. Jag känner med hela min själ att det har skett stora inre läkningsprocesser och transformation. Jag märker att jag har ett helt annat lugn och är mer stabil sen jag kom hem. Stort tack Carolina, för att du följde din inre sanning och skapade den här retreaten.”
Helen Iljegård, Spira Tankekraft, Edsbyn

”Retreaten var något utöver det vanliga. Kom med helt öppet sinne och åkte därifrån full med tillit! Min själ har fått ro, jag litar på framtiden.
Ann-Lie Brattås Fejne, Flickorna Lundgren, Skäret

”Retreaten var magisk. Det som sticker ut är samhörigheten, kärleken och uppmuntran mellan alla härliga människor som man aldrig tidigare träffat. En känsla av att vara ’hemma’. Plus Carolinas underbara äkthet samt närvaro. Vilken fantastiskt bra förebild som ljusgudinna. Stort tack för att jag fick äran att delta på detta fantastiskt magiska evenemang. Detta är absolut det bästa jag gjort både för mig själv och min familj. Tack för uppvaknandet.”
Sofie Jansson Pettersson, Egen företagare hälsa, yoga, massage, Östervåla

”En ovärderlig investering i personlig utveckling, en fantastisk och stark resa i Själens era, insikter och andlig utveckling. Systerskap och vänner för livet. Carolina är en enastående, varm, kärleksfull inspiratör, och har en fantastisk förmåga att engagera och entusiasmera!! Hon har öppnat min själ och ögon för ett nytt sätt att leva i min egna sanning. Att våga vara jag! Jag är så innerligt tacksam och numera lugn i mig själv efter att har fått uppleva denna retreaten!! Den bästa någonsin!! Tack fantastiska ni som gjorde den möjlig!! Lita på att jag kommer tillbaka, till dess fortsätter jag min inre resa i Själens era.”
Anne Larsson, Västra Frölunda

”Retreaten var heelt fantastisk! Jag fick med mig bekräftelse på att jag är på rätt väg i det jag gör i mitt företagande. Lugnet och harmonin inom mig. Och gott hopp för en bättre värld (genom allt vad de andra deltagarna förmedlar). Facebook-gruppen är en otroligt viktig del både innan och efter helgen. Carolina är en verklig förebild som förmedlar totalt lugn och trygghet i att lyssna till sitt inre. Och det blir väldigt bra!!”
Catarina Larsson, Utvecklingslyftet AB, Mariefred

”Retreaten var helt fantastisk, så mycket positiva känslor, energier och glädje. Något jag alltid kommer att minnas.”
Jennie Roos

”Retreaten var underbar och transformerande. Jag känner att jag har hämtat hem delar av min kärna, eller kanske lämnat bakom delar som inte var jag. Känner en större helhet. Jag är så innerligt tacksam. Mitt liv är i förändring.

Energi är något som man inte pratar om överallt, ändå är det grundbulten i vår existens, allt är energi. Under retreaten pratade vi så oerhört mycket om energi, hur vår egen energi känns, hur vi bevarar vår energi, hur energi är i ständig omvandling. Hur vår känsla påverkar vår vibration och attraherar lika vibration. Det var så underbart att bemötas av och få prata och tänka i energi, det är framtidens språk och kunskap. Så värdefullt och unikt.

Carolina lever det hon lär. Det är något väldigt speciellt med en människa som delar med sig av sina erfarenheter med sådan kärlek och passion, värme och innerlighet. Man lämnar henne med så många nycklar, och en känsla av att allt är möjligt. Att drömmar kan slå in och att vi har allt det vi behöver inom oss, vi måste bara träna oss i att använda oss av våra inre resurser och verktyg. Livet är inget som är slumpartat, utan en kreativ process som vi är med och skapar medvetet eller omedvetet. Efter att ha träffat Carolina har något djupt inom mig skiftat och livet har blivit något som känns så värdefullt och storslaget.”
Paola Foresti

”Omfamnande och tillåtande energi, att man är ok precis som man är, inget behöver fixas utan det handlar om att vara äkta och ärlig. Tack för att du följer ditt hjärta Carolina, det inspirerar mig att följa mitt hjärta, på så sätt sprider vi alla ringar på vattnet!”
Ingela Johansson, Liv med Lust, Månkarbo

”Helt fantastiskt, vilken energi med alla dessa vackra själar. Meditationerna berörde en så på djupet. Energin i rummet gick rakt in i själen. Särskilt speciellt var att jag fick träffa min andliga guide. Ett innerligt tack till dej Carolina och ditt team för att ni ordnar dessa fantastiska evenemang. Jag blir alldeles tårögd när jag skriver detta. Är oerhört tacksam för allt. Tack underbara Carolina för att du finns.”
Veronica

”Retreaten var underbar. Allt var så planerat och genomtänkt in i minsta detalj. Jag kände mig omgiven av kärlek och stöd. TACK för att du – ni finns!”
Kerstin Nordlöf Vestin, Jang Mental Träning, Ullånger

”Tack för magiska dagar som gav mig en energiboost och fick mig att våga tro på min inriktning och känsla i livet. Carolinas närvaro, ödmjukhet och stora hjärta! Att få vara tillsammans med likasinnade, har hittat min ’flock’!”
Barbara Frilund-Ekberg

”Retreaten var sagolik på det viset att en känsla av gemenskap fanns där hela tiden. Jag hade en känsla av tillit till och nyfikenhet på alla jag träffade. En faktor kan vara att jag var med i Facebook-gruppen innan och det kändes som om jag redan kände många i gruppen. Jag är fascinerad över att det verkligen blev en utvecklingsprocess på så kort tid. Jag känner mig så tacksam för att ha fått denna fina vägledning. Jag fick bra verktyg för fortsatt arbete. Tack för allt fint vi fick uppleva. Jag blir varm i hjärtat bara jag tänker på det.”
Helene Joelsson

”Retreaten var mycket inspirerande. Den gemensamma kickstarten med e-kursen Shine Your Light kändes unikt och gav en bra start.”
Åsa Bergquist, Bullmark

”Retreaten var fantastiskt inspirerande och en start inför nästa skede i livet. Det bästa var helheten och den härliga positiva tron på varandra och på våra livsuppgifter. Det som sticker ut är den andliga delen som vi alla behöver kontakt med. Ett stort TACK från hjärtat!!”
Ylva Nyhlén, Stockholm

”Omtumlande, nya insikter, jobbigt men helt underbart. Fortsätt så här, jag vill vara med och uppleva mer med Herakleon och Carolina Gårdheim, jag vill växa mer och ta det stora klivet helt in i Själens era.”
Meg

”Helt fantastiskt från början till slut – så mycket kärlek och helande energi. Tveka inte, det går inte att beskriva, det måste upplevas! Sådana här sammankomster är väldigt betydelsefulla för den utveckling och expansion som vi nu befinner oss mitt i. Det blir så enormt kraftfullt när man samlas i större grupper. Tack för att Du finns Carolina.”
Karin

”Retreaten var magisk. Trumresan tog mig på en oförglömlig resa. Något stort hände … Alla möten med alla fantastiska gudinnor … Transformationen! Att det händer så mycket bakom kulisserna … allas våra guider som arbetar för att hjälpa oss att vara i vår fulla potential!! Och Carolina! Du är magisk! En sann inspiratör!! Det känns verkligen att du arbetar från hjärtat fullt ut! Tacksam för att jag fått möjligheten att möta dig!”
Margot Lövstrand, Själskonstnär, änglamedium, Råda

”Underbar! Magisk! Mera, mera! Alla underbara energier, all värme, Carolinas kloka ord. Den fantastiska gemenskapen med alla. Det kändes så självklart. Tack till Carolina, till hennes fina medarbetare och till alla härliga kvinnor som var där!”
Kaija

”Mycket viktigt innehåll. Carolina förmedlar ett viktigt budskap utifrån en mycket grundad plats.”
Olivia Florian, Lifecoach, Alingsås

”Retreaten var kraftfull på alla sätt! Det bästa var att den handlade om att vara en ledare i Själens era. Att leda med hjälp av ljuset och kraften i att stå stark som sig själv. Att det knyter samman ledarskap med kvinnlighet och andlighet. Om du är redo för att stå sann som dig själv och stark i ditt ljus. Om du vill lysa, vara källan och är beredd att lämna andra saker bakom dig, då är detta dig grej!! Stort och varmt tack ifrån hjärtat!! Tack Carolina, för din lysande kraft och ditt sanna mod att följa din själ och tala din sanning. Inget annat duger som förebild längre. Jag hoppas vi håller ihop länge, länge.”
Linda Dahlqvist, Linda D – Den Nya Kulturen, Månsarp

%d bloggare gillar detta: