Blogg

Välkomna hit!

lina_rosa_silversmycke1-200x300jpgSom du märker har jag bestämt mig för att börja blogga! Man kan fråga sig varför jag, en människa som älskar att skriva och inspirera, har dröjt så länge med detta, för så många, naturliga steg. För mig har det handlat om att livet varit så fullt, både av familj och företag, att jag inte har vågat mig på ett sådant här commitment, som jag ändå upplever att det är.

Jag vill ju inte bara skriva för mig själv, utan försöka skriva också för dig. Och jag tror och hoppas att du förväntar dig att jag delar både smått och stort, upp- och nedgångar, inspiration, tankar, idéer och tips. Nu först känner jag att jag har plattformen och energin som gör att det är möjligt för mig att göra det här.

Så, varmt välkommen att följa med mig på den här resan! En resa i våra oändliga möjligheter, en resa i balans och harmoni, en resa utan returbiljett till landet “Mitt liv som jag vill leva det” … Häng med!

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

10 svar

 1. Hej
  Vad roligt och så lämpligt att få följa dig på din väg från klarhet till klarhet!
  Jag befinner mig i samma situation som du gjorde när du kom till ditt vägskäl.
  Men jag är inte lika klok som du (fast du gått före och jag skulle inte behöva uppfinna hjulet ännu en gång…”Kan själv”), jag är inte lika ödmjuk som du är, jag är inte lika modig som du är m.m. Jag kan förlora mig i era sidor på Kreativ Insikt med alla korten och bildspelen och de kloka orden, men jag förnekar, orkar inte, det finns för mycket att välja på och en massa annan strunt!
  Tack för att såna som du, Carolina, finns OCH att du släpar med såna motsträviga, töntklossar som t.ex. mig. Kram från Marita i Lulé <3

 2. Tack, söta Marita, för ditt härliga inlägg. Kan inte tänka mig att du inte är tillräckligt någonting! Allt kommer när det är dags och du är redo. Tills dess, njut av resan! Kram, Carolina

 3. Härligt att läsa ditt inlägg om att börja blogga. Var också sen att börja blogga precis av samma anledningar som du – men kände någonstans att allt som finns i mig måste få komma ut – få en plattform. Tycker om att läsa dina nyhetsbrev så det ska bli roligt att följa din blogg. Kram Signe

 4. Hej,

  ramlade in här efter att ha sett dina produkter i en butik. Är så nyfiken på hur du kom på din företagsidé och hur du lyckades genomföra den, fast du hade gått in i väggen. Jag är lite i samma situation som du var i – fast på ett annat sätt. Är långtidsarbetslös, nyligen mammaledig och har varit kreativ i hela mitt liv. Längtar efter att få utlopp för min kreativitet och göra något eget. Vet bara inte var jag ska börja och om jag vågar. Verkar läskigt att chansa. Skulle behöva lite pepp men vet inte från vem. Kanske har du blivit intervjuad av någon om hur du kom igång? Tipsa gärna om det finns någon artikel el dyl. Tack för trevlig blogg! /Linnea

  1. Hej Linnea,
   Tack så mycket! Du har redan tagit första steget genom att visa din vilja, du vill ut få utlopp för din kreativitet. Det är där det börjar! Att sedan fortsätta att lyssna till ditt hjärta, måla upp drömbilder av din framtid och vad du vill göra, prata med andra om din dröm och sedan ta ett litet steg i taget är egentligen allt du behöver göra, du behöver inte slänga dig ut i något stort på en gång – börja i liten skala. Min erfarenhet är att vi får mycket hjälp när vi väl uttalar vad vi vill och när det vi vill kommer från hjärtat, inifrån. Om du är intresserad av artiklar om mig och min väg, så hittar du några här:

   Tidningen PS!
   Företagarguiden
   Stora och små

   Jag önskar dig varmt lycka till!
   Carolina

 5. Hej Carolina!

  Vi har haft lite kontakt via mail tidigare i samband med att jag beställt produkter hos er :-) Var säkert ett år sedan sist, tiden går så fort… Köpte boken “Älskade vän” till mig själv och den har hjälpt mig mycket i min situation i livet, där jag befinner mig. Ska förresten plocka fram den igen och kika! För just nu är det en dal igen och då behövs ni föregångare, som tagit er vidare och ger mig hopp och ljus om att det går :-)

  Jättekul att du börjat blogga! Du skriver så lättläst och enkelt med stora ord. Du är en förebild och inspirationskälla och om jag bodde i Sthlm skulle jag mer än gärna arbeta i en av era butiker! Omge mig av alla fina budskap hela dagarna :-) Har också mycket kreativitet inom mig som vill ut. Försöker acceptera nuet, för då släpper ju motståndet och jag kan tillåta det jag önskar mig, läka och ta mig vidare med små steg. Har hela mitt liv sysslat med musik och just nu ligger den i dvala. Men ack så jag längtar och vill förena musiken och yogan! Pyssla med lite allt möjligt. Bara tanken på allt jag vill göra, stressar mig, eftersom jag inte är DÄR än, men en dag så! Babysteps… Lära mig att gå på nytt, på ett annat sätt… Det är omvälvande många gånger!

  Jag är glad att du finns, som stöd, medmänniska och inspiration för mig.

  Om du vill får du gärna kika in på min blogg! Jo, jag skrev ju förresten om er för något år sedan och du tyckte det var så fint :-)

  Kommer fortsätta kika in här mellan varven!
  Ljus och kärlek till dig*
  /E.

  1. Tack så mycket, Elina! Ja, det är verkligen en resa och ibland blir det med pyttesteg och är man otålig kan det kännas som om det tar oändlig tid. Men det behövs ju. För att förändringarna ska “fastna” och bli verkliga, för att vi ska våga och för att vi ska orka. Du är verkligen på väg! Det är härlig att höra. Fortsätt bara på din väg. Tack igen för att du läste och kommenterade. Ljus och kärlek till dig, Carolina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *