Välj rätt väg

canvas_liten_du_ar_lycka_1946Om du frågar en människa om hon helst vill må bra eller dåligt, så svarar 100% att de helst vill må bra. Så klart!

Och ändå är det så många som väljer fel väg när de ska välja mellan den som får dem att må bättre och den som inte gör det.

Knepet är att skilja på det som du känner dig hemma med – alltså det som känns bekvämt även om det inte är det bästa för dig – och det som du innerst inne vill – det vill säga det som verkligen är bra för dig, även om det kan kännas lite ovant.

Så våga se dina mönster och utmana dig själv att göra nya val, som du i ditt hjärta vet är bättre för dig. Val som ger dig högre energi och mer livsglädje – även om det betyder att du får kliva ur din bekvämlighetszon.

För du kommer så småningom att vänja dig också vid det här nya – att må bra!

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

8 svar

  1. Vad roligt att du har skapat en blogg, det ska bli kul att följa. Visst är det så att det kan vara tufft att trampa upp nya stigar men när det är rätt så vet man innerst inne det och då får man kraften tror jag. Det gäller bara att lyssna.

    Varm kram från Liv

    1. Tack, tantmango! Ja, det kan vara läskigt att må bra, vi kan vara så ovana vid det … Men det går som tur är att lära sig! Härligt att du bloggar om det, alla behövs! Kram, Carolina

  2. Tack för din fina blogg, jag råkade hamna här och det var precis vad jag behövde läsa idag! tack <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *