Tänk om du är perfekt som du är

kort-karlekens-gava-5_3399 (1)Tänk om du är perfekt precis som du är? Med alla dina tvivel, tillkortakommanden, skavanker och rädslor, med alla dina brister, ärr och farhågor? Tänk om just din kombination av erfarenheter, drivkrafter, attityder och drömmar var helt perfekt – för dig och för världen? Kanske inte i alla andra människors ögon, för de kan ju inte veta vad just din uppgift är här på jorden. Men i dina egna, de viktigaste i ditt liv, de enda som faktiskt kan påverka ditt liv?

Vad skulle det göra för skillnad för dig i din vardag om du, i stället för att dagligen tänka på alla dina “fel” och “brister”, skulle tänka att du är bra som du är? Om du rent av skulle tänka “Vilken tur att det är som det är”! För att det finns en anledning – just din kombo är bra för något. Och det spelar ingen roll att du inte vet vad den och du är bra för, det räcker att du förstår att du är bra – rent av perfekt! – precis som du är.

För vad skulle du göra just nu om du visste att allt är bra precis som det är? Hur skulle du må om du visste att du är bra som du är, att du inte behöver ändra på något för att passa in eller klara av det du vill? Och hur tror du att det, din känsla av att vara bra och tillräcklig som du är, skulle påverka dina möjligheter att uppleva lycka och glädje, både i nuet och i framtiden? Att uppnå dina drömmar?

Kom ihåg: Det spelar ingen roll att du inte vet vad du är bra för. Bara du vet att du är bra. För det är den känslan av trygghet, lugn och välmående som skapar ditt liv, ditt bästa liv.

Så tänk så här idag: Jag är bra, precis som jag är. Rent av perfekt – för det som jag ska göra här på jorden. Vad skönt!

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

10 svar

 1. Åh, vad roligt att du har börjat blogga ! Då är det lättare att få inspiration från dig. Får jag lägga dig på min blogglista ?

  Kram
  Anci

 2. Underbart med din blogg, jag är en beundrare sedan länge och som du kanske vet så skriver jag lite själv. Jag tror att om det finns många som vill påverka just det fina i livet och positivt så blir det ett budskap som sprids vidare och vi blir som i ett lyckorus och förstår vår väg, tror du inte så carolina?
  tack för allt fint material som du delger
  kram
  //Isa

  1. Tack, Isa, vad härligt att höra! Jag håller helt med dig – ju mer positiva budskap och ju mer kärlek vi sprider omkring oss, desto varmare blir jorden och fler får möjlighet att blomma och finna sina livsvägar. Så fortsätt med det! Kram, Carolina

 3. Hej Carolina.
  Jag har följt dig och “Kretativ Insikt” i flera år, kanske ända sen starten när jag tänker efter. Jag köpte en av dina tidigare små böcker – som inspirerade mig mycket. Mitt och numera vårt (min makes och mitt) kylskåp är fullt av inspirerande påminnelser om livets stora men även det lilla – mikroperspektivet, finns där i form av kylskåpsmagneter. Nu känns det lite som jag radar upp allt som jag köpt från kreativ insikt – och det har jag också gjort (både inspirationskort och smycken). ;) men det jag vill uttrycka är hur mycket du har inspirerat mig. Jag behöver bli påmind. Jag bloggar också (även om det nu var ett tag sen jag skrev) och undar om jag får lägga till din blogg i min blogglista?

  Allt gott!

  Kram KarinC

  1. Hej Karin,
   Tack, vad roligt att höra att du funnits med oss sedan starten! Jag blir alltid så glad när jag får höra var mina små påminnelseprodukter “hamnar”, hemma hos folk, som presenter etc. Självklart får du lägga till min blogg i din blogglista. Det gör mig bara glad.
   Önskar dig allt gott!
   Kram, Carolina

 4. Ja, tänk om alla skulle lägga ner lika mycket tid på att vara nöjda med sig själva precis som de är istället för att fokusera på “felen”. Att kunna lära oss av varandra och se andra facetter är ju snarare en del av livet och det som gör just oss unika.

  Varm kram från Liv och stort tack för alla dina fantastiska produkter

 5. Jo som man säger, “ibland kan det vara svårt att se skogen för alla träden som är i vägen”..
  Med det sagt att det kan vara svårt att se att alla de där träden bidrar till den underbara helheten som är du, små som stora, krokiga och böjda samt raka och kraftiga träd alla behövs för att det ska bli en skog. Alla våra små egenheter, bra som mindre bra behövs för att annars vore det ju vi inte vi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *