Tillit öppnar dörrar när vi trodde nyckeln var borta

canvas_liten_allt_ar_bra_idag_1944Jag har nästan aldrig tvivlat på det jag gör sedan jag startade mitt företag Kreativ Insikt. Jag känner att det är meningen att jag ska göra det här, det är mitt syfte. Det är en sådan stark drivkraft att jag ibland inte ens ser eventuella hinder, besvär eller tvivel.

En enda gång har jag tvivlat – det var sommaren 2007 när vi hade hållit på i nästan fyra år och aldrig haft så lite pengar, nästan noll kronor på alla konton, med hus och barn att försörja. Då klev min man in, som jag driver företaget med, var stabil som en fura och sa Självklart kommer det här att gå bra! Det behövde jag, det har jag tackat för och det tackar jag för igen. För visst gick det bra, precis som alla andra gånger.

Idag står vi åter inför en situation där det handlar till fullo om att ha tillit. Tillit, tillit, tillit. Vi vet ju att det kommer att gå bra, för det är meningen att vi ska göra det här. Och kan vi bara, även när det händer saker som skulle kunna skapa rädsla och oro i oss, hålla kvar vår tillit, så kommer allt att gå jättebra. För tilliten öppnar upp för lösningar, kreativitet, flow och kärlek, det vill säga precis det som motverkar tvivel och oro. Tillit känns varmt i kroppen och öppnar upp mot universum så att vi kan få hjälp om vi behöver. Rädsla krymper oss och stänger ner, så att ingen och inget kan komma in. Tillit skapar nya möjligheter, rädsla bygger hinder. Tillit löser upp knutar och knutor så att livet kan flöda fritt, medan rädsla och oro trasslar till dem ännu mer.

Så idag jobbar jag på min tillit. Tack för att jag har den inom mig! Och så gottar jag mig åt den helt ljuvliga återkoppling som vi hela tiden får på det vi gör. Våra kunder och vänner bombarderar oss verkligen med kärlek och uppmuntran! Inte svårt att hitta tilliten då. Här är bara ett exempel på daglig uppmuntran från er där ute som följer oss:

“Hej! Tack för allt som du ger av dig själv till oss. Känner sån glädje och tacksamhet när jag kommer till den här sidan. Dagen känns lättare, ljusare och mycket gladare. Tack Carolina!”

Tänk att få mötas av sådana kärleksfulla kommentarer varje dag! Jag vill, igen, tacka er alla som är så goa och fina och följer oss på den här resan. Som hjälper oss att sprida kärlek och värme i världen. Som skapar era egna liv och står upp för det som är ni. Som lever i tillit och därigenom är föredömen och inspiration för oss andra. Tack för att ni finns!

Önskar dig allt gott! I tillit.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

6 svar

  1. Hej! Blir så glad av att läsa dina texter! De hjälper mig mycket! Jag blir stärkt! Nu har jag beställt din bok och cd-skivorna! Jag blev så glad när jag hittade dom för jag behöver dom nu! kram :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *