Nätverk av kärlek

inspirationskort_filurer_hr-49_3455Vaknade i morse fylld av kärlek. Inte enbart till min underbara familj, mitt företag och mitt härliga hus som vanligt, utan även till min “utökade familj”, fyra tjejer som följer mig i vått och torrt, som hejar på mig med de största flaggorna när det går bra och som oändligt kärleksfullt lyfter mig när jag ligger vingklippt. Vad hade jag varit idag utan dem?

Jag önskar innerligt att alla människor får ha en sådan underbar “supporterklubb” som vi har, en grupp som både är krockkudde, kärleksboostare, energipåfyllare, hejdlöst rolig, rak sanningssägare (med så mycket kärlek!), andlig och personlig utvecklare, coach, terapeut och bästaste vän.

Varför inte ta kontakt med några personer som du har träffat genom åren, som du känner att du är nyfiken på, och bjuda in dem till en förutsättningslös träff? Ni behöver inte känna varandra så bra från början, bara den där positiva energin finns där.

Det var så jag själv gjorde. Jag hade mött några speciella kvinnor genom åren, som jag så gärna ville samla under samma tak, bara för att få uppleva energin som jag tänkte skulle uppstå (och om den gjorde!). Det var några jag kände väl, några helt nya bekantskaper och några jag som hade tappat kontakten med för länge sedan. Nästan inga av dem hade träffat varandra tidigare. Den gemensamma faktorn var att jag tyckte det var människor med stora hjärtan, stora själar och stora drömmar.

Vid första träffen var vi åtta stycken. Ganska snart föll några bort och sedan många år är vi nu alltså fem stycken som skapar en unik kombination och som träffas ungefär en gång i månaden för att stötta och boosta varandra genom livet. Den enda regel vi har är att vara totalt ärliga och sanna med varandra och att alltid, alltid, alltid komma från och med och ur och i kärlek. Vi upplever att det skapar mirakel.

Det här är något som jag rekommenderar varmt! Unna dig en egen boostgrupp – idag.

Önskar dig allt gott!

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

4 svar

 1. Det låter så underbart härligt att ha ett sånt nätverk omkring sig. Jag önskar verkligen jag hade det men tvärtom tycker jag att jag får allt färre omkring mig. Men det är väl i kris man inser vilka som verkligen är ens vänner och när man tappar en så gör man plats för en ny, eller hur? Ibland känner jag mig bara så ensam. Tack för dina inspirerande inlägg och fantastiska energi som strålar ända hit. Kram

  1. Tack så mycket! Ja, ibland känns det tomt, men det kan, precis som du skriver, bara vara så att det är något nytt på väg. Jag har själv varit där! Visualisera dig själv tillsammans med kärleksfulla vänner och se och känn hur roligt ni har det. Ta sedan hand om dig själv och se till att må så bra som möjligt och uppskatta all vänskap som du har redan idag, så ska du se att det kommer att dyka upp intressanta människor omkring dig förr än du anar … Lycka till! Kram!

 2. Hmm, boostgrupp.. det var en intressant tanke. Har många boostare och de har träffat varandra men att kanske mötas gemensamt i det syftet och på ett mer arrangerat sätt. Det är ju en intressant tanke.. den ska jag fundera mer på.

  Tack också för filurleken, köpte den i veckan och den är underbar. Den kommer att stå på frukostbordet och sen blir det en dagens filur att fundera över tänkte jag..

  Kramen från Liv

  1. Ja, fundera gärna en sväng på det, Liv! Det rekommenderas. Men gör det på ditt sätt, så att det känns rätt för dig. :-)
   Ja, visst är de härliga, filurerna! Roligt att du tycker om dem.
   Kramar,
   Carolina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *