Idag är allt bra

magnet08_vila_789Idag är allt bra. Idag är allt precis som det ska vara. Du behöver inte ändra på något. Du behöver inte förändra någon, vare sig dig själv eller någon annan. Allt är bra som det är. Just nu, just här. Precis som det ska vara.

Känn hur axlarna sjunker ner en bit och du, helt naturligt, tar ett andetag ända från magen och pustar ut. Vad skönt! Tänk om jag alltid kunde känna mig så här avslappnad och må så här bra!

Du kan det. Du gör det redan. Inuti. Det är bara att släppa ut det.

Önskar dig allt gott!

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

10 svar

  1. Jag älskar dina affirmationskort. Nu väntar jag på mon beställning med det storalivskonstnärs- paketet. Jag har peppkort vid mitt skrivbord och i mitt badrum. Ibland drar jag ett -Jag väljer kort vid sängen. De4t gör skillnad fast det verkar så enkelt. Ett kort som hjälpt mig mycket är – Jag får all hjälp som jag behöver. Ett kort som hjälper när det känns som det är för mycket. Så jag vill tacka dig för att du sprider denna självhjälp. Jag önskar dig en härlig Påsk. Zinnia

    1. Tack, Zinnia! Jag gillar också det kortet, brukar använda det ofta. Vad roligt att höra att du tycker det hjälper, jag håller helt med. Att stärka våra positiva tankar gör att något ändras i kroppen, man kan känna skillnaden i energi och mår genast bättre. Så upplever i alla fall jag det. Stor kram till dig och glad påsk! Carolina

  2. Tack för dem lugnande orden! Efter en turbulent helg var det precis vad som behövdes.
    Önskar dig och din familj en underbar påsk!/ Carina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *