Blogg

Kärleken som helande kraft

[vc_row][vc_column][vc_column_text]canvas_karlekens_gava-alskar_dig_ny_3575Prova för ett ögonblick att stilla dig en stund, sluta ögonen och ta ett djupt andetag. Mmmmm … ahhh ….

Lägg det som ditt intellekt uppehöll sig vid när du stannade upp för att läsa detta åt sidan en stund, du kan återvända till det sen. Känn hur kroppen för varje andetag du tar slappnar av mer och mer, och du landar här och nu.

Nu är du bara här … och nu … i detta ögonblick, i stillhet.

I detta hav av avspänd stillhet, ta nu kontakt med ditt hjärta. Där bor så mycket kärlek. Känn hur kärleken flödar från ditt hjärta och ut i din kropp, i hela din kropp. Känn hur du blir varm av kärlek, hur du badar i kärlek. Känn hur kärleken flödar ut ur din kropp och ut i världen. Hur den lyfter dig upp, upp, högt upp. Du flyter fram i kärlek högt över jorden.

Du känner dig trygg och varm, älskad och tacksam för denna oändliga kärlek som finns i dig. Du ser att denna din kärlek räcker för hela jorden, att andra människor också kan njuta av samma kärlek som du känner. Att ni alla är del av denna kärlek, som omger jorden och allt levande.

Notera nu att när du är här, i fullständig kärlek, i varandet som är kärlek, då kan du inte samtidigt känna smärta eller lidande.

Märker du det? När du är i kärlek läker alla sår, lagas alla hål, lappas allt som du tidigare uppfattade som trasigt. När du är i kärlek finns inte längre några offer eller martyrer, ingen som står över eller under någon annan. I kärlek är alla jämlika och lika ofattbart rika till kropp och själ, alla har samma möjligheter och är lika vackra, inifrån och ut.

Hur gick det här till? Du skapade den perfekta världen, på egen hand, bara genom att utgå från hjärtat och vara i kärlek. Den perfekta världen finns redan, vi behöver inte leta mer. Det börjar i ditt hjärta, och i mitt. Hämta lite mera kärlek från hjärtat – den finns i överflöd och ökar bara när vi strösslar med den – till mig själv, till dig själv, till dem omkring oss, till de andra lite längre bort, och vi har skapat paradiset på jorden.

Nej, jag säger inte att det är enkelt. Jag säger bara att det är möjligt. Varje gång jag känner lidande eller smärta, försöker jag att hitta tillbaka till den där helande kärleken som bor i hjärtat, världens starkaste kraft, för att hämta stöd och läka. Då känns allt mycket lättare, lösningar dyker upp och världen blir lite varmare.

Önskar dig allt gott. I kärlek.
Carolina

PS. Vill du sprida ännu mer kärlek? Nominera en vän att få en gåva från oss i vår utlottning Månadens omtanke. Det är kärlek!

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se eller KreativInsikt.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Ett svar

 1. jag kände!
  …tror jag stannar kvar här en liten stund till*ler*
  Tack för klokskap
  Varmt i denna Linas Blodpump nu,
  gott!
  Kärlek
  massor
  Tillbaka till DEJ
  ps
  här regnar det…men har bestämt mej för att just idag ska jag samla regndroppar!Å plötsligt har jag de bästa förutsättningarna!
  Ds
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *