Var hämtar du kraft ifrån?

Kort_Anglakraft-9_2442Idag är jag tacksam över min andliga sida, över min övertygelse om universums storhet, över min insikt om människans samhörighet och vårt ärende här i detta livet. I stort sett varje gång jag tappar fotfästet och mår mindre än bäst beror det på att jag, tillfälligt, har tappat kontakt med denna min inre vetskap (om det inte handlar om PMS, förstås!).

För det är svårt att må dåligt när jag är i övertygelsen om livets storhet, om att vi är här, totalt trygga, i kärlek, utforskande det mänskliga äventyret på olika sätt för att det är så häftigt, för att det ger oss så starka upplevelser som vi inte annars kan få, i våra andra, andliga, “kroppar”. Det är här jag hämtar min kraft, får perspektiv på livet, lämnar egot och blir ett med mitt syfte, min kärlek.

I min värld är jorden vår lekplats, där vi njuter av att vara människor, där vi får erfarenheter och känner känslor som lär oss saker och gör oss starkare, om vi låter dem. När vi är klara här, återvänder vi till den andra sidan, där vi är tacksamma för dessa erfarenheter, och snart vill återvända igen – om det är vårt syfte.

Jag behöver inte veta exakt hur allt hänger ihop, jag behöver bara min känsla av sanning när jag tänker att det är så. När jag hör någon berätta, läser om det stora eller har en egen upplevelse av livets magi, så lyser lampan JA, DET ÄR SANT! i mitt hjärta, jag blir berörd och väljer att tacka ja till den insikten, för den får mig att må bra. Den får mig att bli modig, kärleksfull och kreativ och vilja göra det bästa av min tid här på jorden.

Tack för detta, som stärker mig i vardagen, hjälper mig genom svårigheter och skänker glittrande magi åt mitt liv. Stort tack.

Önskar dig allt gott!
Carolina

PS. Den otroligt söta ängeln på bilden är fotograferad av min fantastiska fotograf Anja Callius. Hon måste ha varit särskilt inspirerad när hon gjorde kollektion Änglakraft, med tolv övernaturligt vackra änglar, alla med namn och bakgrund ur historien, som ser ut som om de skulle kunna uppenbara sig i min egen trädgård, vilken dag som helst. Jag hoppas …

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

12 svar

 1. Än en gång blir jag berörd av dina underbara insikter! Denna blogg är ett bra verktyg för mig att hämta kraft i vardagen.
  Tack <3

  1. Jag känner med dig, Marie-Louise. Kanske du kan finna lite tröst i det som jag brukar tänka när det känns som om världen rämnar, igen: Ingenting är beständigt – det är så livet är. Inte heller det här jobbiga kommer att vara för evigt. Det kan kännas skönt att påminna sig om när det gungar. Det kan också kännas skönt att tänka att det finns hjälp att få, att vi inte är ensamma enheter, utan sammanlänkade och kopplade till en kraftkälla som kan hela och läka, om vi låter den. Skickar kraft och kärlek till dig! ♥ Carolina

 2. Jag har under en lång tid tappat bort mig själv och min själ men den är på väg
  tillbaka bit för bit. Jag har haft stor hjälp av denna sida samt av boken du har skrivit
  Carolina och av de fina olika kort som kreativ insikt har.

  Jag hade en stark tro som vändes upp o ner och jag tappade bort livet och mig själv. Men för varje stund som jag känner mig som mig själv igen är en gåva och det är så fantastiskt! Jag älskar dessa stunder och jag hoppas att dom ska fylla hela mitt liv snart!
  Kärleken övervinner allt ju mer jag älskar desto bättre mår jag.
  I kärlek hämtar jag kraften.
  Med värme och omtanke en fin dag till dig!

  1. Tack, Magdalena, så glad jag blir! Det är så underbart att hitta hem till sig själv. Önskar dig allt gott på din fortsatta väg – och massor med kärlek! ♥ Carolina

 3. Precis som Katja här ovanför kommenterade så blir jag så glad varje gång jag får läsa ett nytt inlägg här.
  Som många andra är jag på min egen resa och även om jag själv börjat komma till den punkt när jag också känner att detta är sant för mig, att jag är en del av något så otroligt stort och vackert, är det skönt att påminnas de dagar man har fullt upp med att hantera allt det negativa.
  Tack för din blogg och för allt det du gör! Du är verkligen som ett ljus som lyser upp och gör världen lite bättre!

  1. Tack, söta Gabby, det gick rakt in i mitt hjärta. Önskar dig allt gott på din resa, alla har vi våra egna vägar att vandra, men vi kan också lära oss enormt mycket av varandra. Vi som brinner för kärlek, ljus och det positiva i livet får stötta varandra att inte drunkna i allt det negativa. Tack för att du finns! ♥ Carolina

 4. Tyckte mycket om ditt uttryck “mår mindre än bäst”.
  Oavsett om jag befinner mig på toppen eller på botten så vet mitt hjärta och sinne att jag inom mig bär på vad jag kallar “andens barn”. När jag “mår mindre än bäst” börjar den göra sin röst hörd och dess armar omfamnar och vaggar mig. Om jag bara har tillit i denna stund och lyssnar noga går det att höra dess viskningar..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *