Hitta din egen kraftfrekvens!

Magneter-Allt-ar-bra-3_2528Har du tänkt som jag gjort ibland, att det vore toppen att ha en alldeles egen kraftkälla, som ett batteri eller något, att hämta energi, vila och inspiration ur när man behöver?

Jag har visserligen hittat flera sådana saker genom åren, som meditation, löpning eller promenader vid havet. Men jag har velat hitta något snabbare, något som man kan ta till i akuta lägen och som går på några sekunder.

Nu har jag hittat en lösning! Den består av två delar – dels att se till att minska antalet tillfällen då jag akut behöver använda min extra kraftkälla, dels en metod för att “ladda mig” om jag ändå behöver. Så här funkar det för mig:

Arbete i vila ger tillgång till min egen kraftfrekvens
Många av oss går runt med föreställningen att vi ska “jobba hårt” hela veckan, för att sedan vila på helgen, att vi ska “jobba hårt” hela året, för att sedan vila på semestern. Jag tror inte riktigt på det, för återhämtning är färskvara och kan inte sparas under en längre tid.

Min lösning har blivit att ta med mig vilan in i jobbet. Ja, inte så att jag lägger mig och sover mellan varje arbetsuppgift! Nej, jag försöker att göra varje arbetsuppgift i vila.

Med det menar jag att jag försöker arbeta i ett tempo som jag mår bra av och där jag själv hinner med att tänka, känna och vara närvarande i det jag gör.

När jag lyckas med detta har jag upptäckt att resultatet blir mycket bättre, jag själv mår bättre och det går totalt sett snabbare!

För jag gör till exempel inte lika många misstag som när det går för fort, jag är så pass närvarande att jag kan stanna upp och ändra mig, inse att jag inte behövde göra en grej som jag var på väg att göra eller förstå när jag ska ta hjälp av andra eller göra på ett annat sätt. Sådana saker hinner jag inte ens tänka om jag arbetar stressat, då kör jag bara på med huvudet nere i sanden, helt utan reflektion – och även utan inspiration.

Resultatet av att arbeta i vila istället för i anspänning blir också att jag när helgen kommer inte landar utmattad i soffan, utan faktiskt orkar göra roliga saker – fortfarande i vila! – och mår bra.

När jag arbetar i vila får jag tillgång till det jag kallar för min egen kraftfrekvens. Det vill säga den energinivå där jag är som mest kraftfull, som mest inspirerad, som mest effektiv och där jag också mår som bäst.

Det krävs förstås en del träning för att nå dit och jag glömmer mig ofta, men så fort jag påminner mig och återvänder till att arbeta i vila, så känner jag kraften, från hjärtat och ut. Det är ganska fantastiskt!

Snabb kontakt med kraftfrekvensen
Mm jag nu ändå skulle tappa bort mig och bli stressad, eller känna av negativa energier från min omgivning som drar ner mig, så har jag hittat ett knep för att fylla på energi igen och få kontakt med den här starka energifrekvensen, där jag mår så bra jag kan.

Så här gör jag: Jag tar ett djupt andetag och känner att kroppen slappnar av. Sedan föreställer jag mig en kopia av min egen kropp bakom mig, men den här kroppen strålar av ljus och är fylld av kristaller som reflekterar ljuset i tusen riktningar. Den här kroppen är full av energi och inte vilken energi som helst, utan min egen kraftfrekvens, min allra högsta energi som helar, skapar och inspirerar.

När jag har bilden av den här ljuskroppen klar i huvudet (nu när jag har tränat går det på någon sekund) så föreställer jag mig att den ljuskroppen går in i mig och blir ett med min kropp, med mig, så att jag blir det här ljuset, den här kraftfrekvensen.

Det är så skönt! Allt negativt sköljs av mig och jag får ny energi, slappnar av och börjar må bra igen.

Prova gärna själv! Eller hitta på ditt eget sätt, för du vet ju bäst vad just du mår bra av. Du är värd att leva i din kraftfrekvens!

Önskar dig allt gott!
Carolina

PS. Jag har också haft stor hjälp av mina morgonpeppingkort, för att starta dagen med högre energi, och inte börja i fel ände.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

11 svar

  1. Läste ditt inlägg alldeles nyss och fick ny energi. Är mitt uppe i två projekt, ett som ska avslutas och ett nytt projekt som är något av ett drömprojekt sedan många år tillbaks. Har massor med saker på “att göra listan” både privat och på jobbet och behöver hitta sätt att vara fokuserad. Tror absolut på idén om att arbeta i vila. Stort tack för tipsen!

    1. Tack, Anna, vad roligt att höra att du fick ny energi! Det låter som väldigt mycket roligt du håller på med, spännande. Önskar dig allt lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *