Allt är bra i mitt liv just nu


affirmationskort_allt_ar_bra-300x300Dagens affirmation:
Allt är bra i mitt liv just nu.

Jag vet att, vid varje givet ögonblick, är allt precis som det ska vara i mitt liv.

Den här känslan bor i mitt innersta och den bara vet att allt är bra och precis som det ska vara. Även om jag kanske inte alls är nöjd själv, även om jag är på väg någon annanstans, även om jag just valt vad jag uppfattat som ”fel” eller upplevt något smärtsamt, så finns det, trots detta, i mitt inre något som säger att allt är som det ska vara.

När jag tänker så, att allt är bra som det är, andas jag ut och mina axlar sjunker ner ett snäpp, jag mår genast bättre och min energinivå höjs igen. Vilket i sin tur hjälper mig att både njuta av livet här och nu och att följa mitt syfte.

Så tack för att allt är bra i mitt liv just nu! Jag har så mycket att glädjas åt och jag vet att mina drömmar uppfylls en efter en. Tack!

Önskar dig allt gott!
Carolina

PS. Ovanstående bild och text är hämtade från våra affirmationskort Ett harmoniskt liv.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

10 svar

 1. Vilket sammanträffande att du skriver just det här idag! Jag har ända sen ögonen öppnades imorse känt att allt är bra i mitt liv just nu. :)

  En annan sak. Varannan vecka går jag på avslappning tillsammans med en liten grupp trevliga kvinnor. Min mamma håller i det hela och som avslutning på träffarna brukar vi välja vars ett affirmationskort att läsa och ta till oss. Det är “dina” affirmationskort, som var förra årets födelsedagspresent till fina mamma, och det är en extra kick att läsa vilket kort som valt mig just den kvällen.

  Jag hoppas att du har en riktigt fin dag, Carolina! Kramar från ett soligt Skåne som badar i gult av blommande raps.

  1. Så härligt, Sandra! Och tack för att du berättar var mina affirmationskort har hamnat – på helt rätt ställe, verkar det som. Underbart att höra! :-) Önskar dig en fin dag! Kram, Carolina

 2. Så härligt det är att känna just så att allt är bra i livet! För vi kan alltid välja att må bra och känna så. Tack för allt fint du skriver på din blogg Carolina!!
  Vad härligt att veta att drömmarna uppfylls en efter en. En fantastisk dag till dig
  och låt dina drömmar blomma en efter en!

  Till dig allt gott i livet!

  1. Vad fint du skriver, det är ju precis så. Ibland behöver vi bara VARA för att låta universum hjälpa oss med läkningen. Och i den processen får vi oftast de bästa idéerna för vi sedan ska GÖRA när det väl är dags för att göra igen. Jag önskar dig all lycka till i din process, du har redan kommit långt. ♥ till dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *