Blogg

Kraften i att vara sann mot sig själv

p-kompis_bra_dag_05_1778 (1)Vet du vilken kraft du får genom att vara sann mot dig själv? Om du ännu inte har upptäckt det, gör gärna den här övningen tillsammans med en vän:

Ställ dig med ena armen rakt ut från kroppen och låt din vän fråga dig något som du kan svaret på, till exempel Vad heter du? Svara Jag heter … och ditt namn och låt sedan din vän försöka trycka ner din arm. Det kommer att vara svårt, för du har sådan kraft när du är sann!

Be sedan din vän att ställa en fråga som du svarar osant på, till exempel samma fråga, men du säger att du heter något annat än du gör. Nu kommer din vän förmodligen enkelt kunna trycka ner din arm, för du har ingen kraft när du talar osanning!

Den här övningen kan bli en ögonöppnare för hur mycket styrka, på alla sätt, som vi får när vi lever våra liv från hjärtat, alltså är sanna mot den vi är, och inte försöker leva upp till andras förväntningar eller vara någon annan än oss själva.

Önskar dig allt gott!
Carolina

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *