Ibland är det skönt att göra ingenting

bak_ingenting-300x300Eftersom jag just nu är mitt i en otroligt intensiv arbetsperiod, när nya produkter ska till leverantörerna helst i förra veckan, så drar jag naturligtvis detta kort ur Inspirationskorten för barn: Ibland är det skönt att göra ingenting.

Eller hur! Så här står det på baksidan:

“Jag njuter av att känna att jag stannar tiden. Det är härligt att ligga på rygg och se molnen glida förbi, betrakta stjärnhimlen om kvällen eller bara titta på färgen i taket i mitt rum. Jag låter tankarna vandra och leva sitt eget liv. Eller så försöker jag tänka på absolut ingenting. Så fort en tanke dyker upp, låtsar jag att jag sätter mina funderingar på ett moln och låter dom glida iväg på molnet. På så vis blir det helt blankt i min hjärna. Idag vill jag ha en stund där jag gör absolut ingenting.”

Jag längtar … och vet att det kommer. Tre original kvar att slutföra, sedan kommer fler stunder av “ingenting” i mitt liv. Tills dess hämtar jag kraft i meditation, promenader, löpning och min fina familj.

Önskar dig allt gott och tid att göra ingenting idag!
Carolina

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

6 svar

 1. Önskar dig varmt lycka till med ditt arbete.. och med ditt bara varande.
  Stort tack för att just du gör det du gör. Det berikar många liv.

  /Liv

 2. Hejsan Carolina!

  Jag måste tacka dig för att du så generöst och vänligt delar med dig av dina fina insikter och tankegångar och inte minst all pepp som du ger oss! Tack. <3

  Du delger oss massor av tänkvärda saker och igår prickade du mitt i prick hos mig med denna text om att göra ingenting.. Här kommer min statusuppdatering från gårdagens fb..

  Åh ännu en oplanerad ledig dag. =) Hmm får nästan dåligt samvete över att inte göra nåt.. Jag brukar alltid greja o dona o fixa o passa på att göra saker när jag äntligen har tid o är ledig. Nu tar jag det bara piano, trots att det finns massor som måste o borde göras.. Är jag bara slö eller har jag äntligen börjat att lyssna på kroppen? Semester, den är väl till för vila o återhämtning?..eller!?

  Jaa vad säger du Carolina? =) Visst hamnade du mitt i prick?

  Sänder mina varmaste hälsningar och även tack för att du ville bli min fb-vän!

  Gokramar Veronica

  1. Ja, det hamnade verkligen mitt i prick, Veronica! Tack för den. Härligt att höra! Önskar dig många härliga dagar av att njuta av att göra ingenting i sommar! Kram, Carolina

 3. Så härligt att bara vara o njuta och veta att allt blir så bra :)
  I tillit ska jag vara o vila i denna sommar!

  En fundering…
  Kan man köpa boken “Själens spegel” ?
  Tack för all omtanke och kärlek du delar med dig här på bloggen!!
  En fortsatt skön och mysig sommar till dig Carolina.
  En sommar till dig att njuta av livet och Kärleken. Kram.

  1. Hej Magdalena! Boken Själens spegel är tyvärr slut på vårt lager. Det kan finnas kvar några ex i vår butik på Hornsgatan och den finns säkert hos någon av våra återförsäljare, men där kan jag tyvärr inte hjälpa dig för jag vet inte vilka som har vad kvar på lager. Det är bara att ringa runt. Den kommer nog inte att tryckas om igen, utan vi gör nya grejer framöver. Önskar dig också en härlig fortsatt sommar! Kram, Carolina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *