Blogg

Tacksamhet

Vaggdekor-stor-Tack-for-en-underbar-dag-300x300Hej alla fina!
Jag hade tänkt blogga “sporadiskt” under sommaren, men det blev ingenting av det. :-) Jag har istället haft fullt upp med att verkligen NJUTA av vår allra första sommar i skärgården och det har varit helt ljuvligt! Tack, tack och tack igen för det. Jag har hämtat så mycket energi och kraft att det nu är en glädje att sätta tänderna i hösten, som är på väg, men inte riktigt än …

När jag inte njutit av sommaren och havet har jag förberett årets största mässa för oss, nämligen Formex (för butiksinköpare, alltså våra återförsäljare), som går på Stockholmsmässan och i år låg ovanligt tidigt. Den avslutades igår och vi är så glada för att det gick så bra! Även om många butiker fortfarande har sommarsäsong och inte kunde komma så var mottagandet av våra nyheter fantastiskt. Vi måste ha världens bästa kunder, både återförsäljarna, butikskunderna och webbkunderna. Tack för att ni finns!

Jag brukar ju säga att jag skulle syssla med det jag gör idag även om ingen annan gillade eller köpte det (men kanske i lite mindre skala, för jag skulle ju behöva försörja mig på annat sätt). Men ändå är det så klart jätteroligt varje gång som någon också vill köpa det jag skapar. Det värmer hela hjärtat! Och det betyder ju också att jag kan få fortsätta att skapa och göra det jag tycker är allra roligast i världen en stund till – och få driva företag tillsammans med min fina man, vilket jag älskar att göra. Så det vill jag också tacka för.

Det känns helt enkelt som om jag har mycket att vara tacksam för just nu, så idag blir det så: Tacksamhet. Från hjärtat och ut. Nyttigt att påminna sig om ibland, så att man inte börjar ta allt gott omkring sig för givet.

Och nu är jag igång och bloggar igen. Kul! Vi hörs snart igen.

Jag önskar dig allt gott!
Carolina

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

4 svar

  1. Vad skönt att du fick en fin sommar med de dina. Det uppväger att jag saknat dina kloka inlägg ;) Nu ser jag fram emot en spännande höst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *