Stig aldrig upp ur sängen utan att vara förälskad

karlekspuppa_300pxEtt gott råd i relationer är att aldrig somna osams.

Jag skulle vilja lägga till ytterligare ett gott råd, som gäller oavsett om du har en kärleksrelation eller ej:

Stig aldrig upp ur sängen utan att vara förälskad!

Varje morgon när du vaknar, innan du går upp, försök att hitta fram till en känsla av kärlek eller rent av förälskelse. Det kan vara förälskelse i eller kärlek till själva livet, till ditt hem, ditt husdjur, en vän, ditt jobb, din käresta eller dina barn.

Det spelar ingen roll vilket objekt din förälskelse har, om ens något, för det är själva känslan du vill åt. Ena dagen kan du vara förälskad i universum, andra dagen i våren, en morgon kan du vakna i kärlek inför dagen som just börjat, en annan i kärleken till dig själv.

Du kan bli förälskad i ett vackert klädesplagg, en inspirerande person, en idé du fått – eller se kärleken i ett sandkorn, som poeten.

Det viktiga är att hitta fram till den där härliga förälskelsekänslan som alltid finns inuti – men som kan vara lätt att tappa bort bland vardagsbestyren, alla tankar och känslor som trängs och intryck från omvärlden. Det är den känslan du vill ta med dig in i dagen och därmed ut i världen.

Om du börjar varje dag med känslan av kärlek, kan du förändra världen. Kärlek är det som helar och det som skapar, det som gör dig till en större människa än du trodde var möjligt. Ditt hjärta är nyckeln. Använd det och du kommer att få mer tillbaka än du någonsin trodde var möjligt.

Tack för att du finns och delar din kärlek!

Önskar dig, alltid och från hjärtat, allt gott. ♥
Carolina

PS. En effekt av att själv känna kärlek är att man gärna vill dela den med andra. I Kärlekspuppan på bilden ligger en tom liten lapp. Skriv en kärleksförklaring, en varm lyckönskan, ett tack eller en välgångshälsning på lappen, lägg tillbaks den i puppan och ge bort den till någon som du bryr dig om. Han eller hon tänker på ditt budskap varje gång de hör puppan skramla. Det är kärlek!

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

2 svar

  1. Det där tycker jag är ett så himla klokt råd.. att förälska sig i livet, dagen, stunden, mannen, kvinnan eller vad som helst innan man kliver in upp till vad man ska möta. Det blir en så fantastisk start på dagen. Det ska jag ta med mig.

    Kramen från Liv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *