Blogg

Mitt eget budskap i Hjärtats mening-smycket kom med livets magi

Hjartats_mening_mitt-300x300En av våra nyheter den här hösten är ett halssmycke, Hjärtats mening, som kommer med ett unikt budskap i varenda smycke, så att varje mottagare av smycket får sitt alldeles egna, unika budskap som ingen annan får. Naturligtvis valde jag ett till mig själv när det kom från leverantören. Men jag öppnade inte puppan för att se vilket budskap jag hade fått. Jag var ärligt talat inte särskilt nyfiken, tänkte att jag ju har skrivit alla budskap själv, så det kändes inte så spännande direkt …

Så träffade jag mina underbara “styrelsetjejer” igår kväll (vi är fem egna företagare som träffas en gång i månaden för att peppa och stötta varandra i vårt företagande och i våra liv) och när jag hade fått min stund att berätta om det som var aktuellt i mitt liv så uppmanade de mig att öppna puppan och läsa mitt budskap. De var så nyfikna att jag blev smittad!

Döm om min förvåning när jag öppnar puppan, vecklar ut lappen och läser en text som jag inte har en aning om att jag själv har skrivit – jag känner inte alls igen den! – och som går rakt in i mitt hjärta så att jag får tårar i ögonen. (Du ser texten på bilden.) Det var exakt vad jag behövde höra just då!

Hur kunde det bli så? Jag hade ju skrivit alla budskap själv, och även om de var tusen stycken i den här första produktionen, så tyckte jag att jag borde känna igen alla! Men det här budskapet kändes som att det kom till mig någon annanstans ifrån …

Det var helt enkelt lite av livets fantastiska magi! Tack, från hjärtat tack.

Önskar dig allt gott och mycket magi i ditt liv,
Carolina

PS. Vill du också ge bort ett budskap från hjärtat, till dig själv eller någon du bryr dig om? Halssmycke Hjärtats mening hittar du i vår webbutik, i vår butik i Stockholm eller hos någon av våra återförsäljarbutiker som har beställt det.Jag hoppas att även du och din vän ska få ett lika rätt budskap, som jag fick!

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

2 svar

  1. Jag har ett hjärtats mening smycke och bär det varje dag. Budskapet var precis så rätt till mig och det värmer mitt hjärta varje dag. Tack!
    Budskapet var precis vad jag behövde för att komma rätt igen!
    Tack för allt fint du gör och vad roligt att ditt budskap i ditt smycke blev så fantastiskt bra för dig för vi är många som vill att du delar med dig av dina härliga budskap!
    Tack för allt gott du gör!

    1. Åh, TACK! Tack, Magdalena, vad glad jag blir att budskapet blev så rätt för dig! Jag tackar universum för hjälpen. Då vet jag att åtminstone två, ditt och mitt, budskap kom helt rätt. Härligt! ♥ Carolina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *