Var det som är DU!

gor-din-grej-2Skala av alla lager som inte är du
och plocka fram ditt unika, sanna jag.

Du behöver inte kopiera någon, inte vara någon annan för att duga – du är perfekt precis som du är.

Det är DIG vi älskar, och det är dig vill möta, för du är helt – enastående!

Önskar dig allt gott,
Carolina

PS. Text och bild kommer från Inspirationskorten Gör din grej!

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

2 svar

  1. Så fint skrivit och så svårt ibland att vara sig själv ibland. Andra runt omkring en har en bild utav hur man varit och borde vara för att passa in i deras mall.När jag verkigen känner att jag är jag reagerar en del runt mig negativt. Man förändras o utvecklas genom livet och det känns som att den gamla bilden vill hänga kvar som andra har utav den dom vill att man ska vara.Jag tycker det är underbart när jag är jag mår bra och livet är fint. Så dom som inte gillar mig faller kanske bort automatiskt från mitt liv. Tack för härlig inspiration att vara sig själv fullt ut!! Tack!

    1. Det känner jag igen, Magdalena! Precis så kan det vara när vi utvecklas, och, precis som du skriver, så brukar det, med tiden, resultera i att vissa i bekantskapskretsen faller bort – och även att vissa utvecklas tillsammans med en. Man få ha lite tålamod, det brukar lösa sig även om det kan ta tid! Varmt lycka till med din utveckling!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *