Blogg

Fortsätt välja ljus och glädje även i motgång

kort_livskonstnar-11_3417Ibland kan det, trots att vi fokuserar på ljuset, det positiva, det goda, kännas som om ingenting händer. Som om vi ändå möter motgångar och inte förstår varför.

Då är det bäst att om möjligt stärka sin tro på universums godhet ännu mer och ägna sig åt de små sakerna. Uppskatta det lilla, vara i nuet, fortsätt vattna blommorna och katten. Ge komplimanger och kramas från hjärtat. Vara fortsatt övertygad om att allt sker till det bästa.

För den som fortsätter att söka det goda, även när det ser mörkt ut, är den som först kommer att se ljuset när det återvänder. Den som fortsätter att ge kärlek, när det är tomt och ensligt, är den som först kommer att möta kärleken när den kommer åter. Och den som världen kanske kallar naiv, för att hon fortsätter att tro på sina drömmar, är den som först kommer att nå dem, när alla andra fortfarande står undrande över vad det egentligen var som hände.

Stå på dig i din tro på världens godhet! Du är viktig. Det är sådana som du som skapar vår värld på nytt varje dag, lite bättre och mer kärleksfull för varje gång. Tack för att du finns.

Önskar dig allt gott!
Carolina

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

10 svar

 1. Tack för din uppmaning!
  Jag fokuserade så mycket igår kväll på kärlek och ljus, “pratade” med min man, men jag hörde inget…..
  Bra, jag ska fortsätta idag att söka ljuset. En kram får du av mig, för jag har bara mig själv att krama. …♥

 2. Tack för en underbar text och en text som ger värme och eftertanke….
  Som också ger mig en kick i det höstmörker som nalkas.
  Tack Carolina för att du delar med dig av den vackra texten som lägger sig som bomull runt mitt hjärta, tack för den stråle som berörde mig
  Tror att det var alldeles rätt dag och tid som jag läste ditt budskap
  kärleksfulla tacksamhet
  från
  Laiza

 3. Tack Caroline för påminnelsen!
  passade verkligen bra att få denna text just idag då det känns lite tomt och ensligt! Jag ska fortsätta att ge mycket kärlek även fast det tyvärr känns lite motigt ibland då jag inte får så mycket tillbaka!
  Hoppas du har en skön helg!
  kram

  1. Tack, Sofia, vad glad jag blir att texten hamnade rätt för dig. Ibland tar det ju lite tid, men kärleken finns alltid där, det är bara vi som måste putsa våra glasögon ibland … ;-) ♥ Carolina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *