Tro alltid att någonting underbart ska hända

Kort-Energi-Underbart_1305Jag blir mer och mer medveten om hur viktig min egen energi är för vad som händer mig, vad som kommer in i mitt liv. Jag märker tydligt att när jag mår bra och går omkring i en känsla av nöjdhet, tacksamhet och glädje, så händer mig också mer positiva saker. Jag träffar trevligare människor, får fler kul överraskningar och har roligare, helt enkelt.

Och när jag har lägre energi så händer det fler tråkiga saker, jag är på vippen att utbrista “Typiskt!” fler gånger (men hejdar mig självklart, för jag vill inte att det ska vara typiskt för mig att det händer tråkiga grejer!) och jag träffar surare människor. Det är inget kul!

Lika dras till lika. Har jag låg energi drar jag till mig saker, händelser och människor som har låg energi. Och har jag hög energi, drar jag till mig saker, händelser och människor med hög energi. Så enkelt – och ibland så svårt – är det.

Så idag tänker jag: Tro alltid att något underbar ska hända! Jag har en lapp i min ficka där det står just det. Bara som en påminnelse, om jag skulle glömma bort.

För om jag tänker, och verkligen med mitt hjärta känner, att något underbart snart kommer att ske, så gör det med största sannolikhet just det …

Önskar dig allt underbart i världen.
Carolina

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

4 svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *