Blogg

I backspegeln förstår vi allt

morgonkort_h_pavag_1353En dag kanske du kommer se tillbaka på den här dagen och tänka: Wow, vad häftigt – inte visste jag då att det jag gjorde skulle leda till det här! Men nu ser jag det så tydligt och klart. Tänk om jag hade vetat, då hade jag inte behövt känna mig så frustrerad.

Ja, varför inte tänka så redan idag? Att allt som händer och allt du gör, oavsett vad, en dag kommer att leda till någonting fantastiskt, något intressant, något häftigt, roligt, utmanande eller alldeles, alldeles … underbart!

För frustration är bara bra för en sak: Som igångsättare, för att få något gjort, komma sig för att agera, göra slag i saken. När du väl är igång – skippa frustrationen och lita istället på att allt kommer att bli bra, och att du är på rätt väg. För det är du, även om den kanske känns krokig och slingrig just nu.

Ge dig själv en klapp på axeln och säg: Bra jobbat! Du är på väg. Nu njuter vi av en skön fredag, här och nu!

Önskar dig, alltid, allt gott.
Carolina

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

4 svar

  1. Tack underbara Carolina för din “fredagstanke”. Det är precis så jag känner. Jag har tagit steget till skilsmässa så jag känner verkligen att jag är på väg. Trots att livet är rörigt just nu vet jag att jag gör rätt. Jag lyssnar äntligen till mitt hjärta och det gör mig så otroligt stark och glad. Tack för att du finns!

  2. Det är så förunderligt när det ena tecknet efter det andra kommer till mig om att jag är på rätt väg, att det är dax att ta första steget och sen nästa och nästa och nästa… Att lyssna till mitt inre, att känna tillit och släppa oron och tvivlen.Frustration (och i mitt fall en viss del uttråkning ;o) ) är jobbigt men det i sig är bra för då vill man inte vara kvar i det utan tar tag i saker… Och dina senaste 3 inlägg har varit spot on! Tack!
    Önskar Dig en lovely helg! :o)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *