2013 ska bli året då …

Kort-Anglar-finns-6_4322 (1)I förra inlägget startade vi ju “projekt Kickstarta 2013” med att göra en avslutningsceremoni för 2012. Visst var det skönt? Jag blir alltid så förvånad över hur mycket som faktiskt händer på ett år. Det är så bra att uppmärksamma det, att tacka för det – och att sedan gå vidare.

Och det är det jag tänkte vi skulle göra nu! Vi ska mjukstarta lite med att se på 2013 från lite håll och önska oss all “lull-lull” vi vill. Är jag otydlig? Ingen fara, du kommer att förstå. Bara svara på frågorna, dina svar kommer att bilda bakgrund till nästa steg.

Fram med anteckningsboken – nu börjar vi!

Väck 2013 till liv!
Skriv ner svaren på följande frågor (eller andra som du kommer på) – som vanligt väljer du de frågor som talar till dig:

  • Vad vill du att 2013 ska bli för slags år?
  • Hur vill du må under 2013?
  • Vad vill du ge dig själv under 2013?
  • 2013 lovar jag mig själv att …..
  • 2013 kommer att bli året då …..
  • 2013 kommer jag att släppa …..
  • När jag senare ser tillbaka på 2013, vad vill jag minnas starkast?
  • Vad vill jag vara tacksam för 2013?

Vad vill du göra under 2013?
Bra jobbat! Året börjar ta form. Nu är det dags att göra en lååååång lista över allt som du skulle vilja göra under 2013 – bara dröm dig bort och tänk på allt du någonsin velat göra. Här finns ingen censur!

Det här vill jag göra under 2013: …..

Skriv så många saker du bara kan komma på, gärna 50-100 stycken! Det kan vara stort som pyttelitet, allt från att hitta dröm-jobbet eller -partnern till att måla om garaget, gå på teater eller prova en ny maträtt. Du bestämmer! Du kanske inte vill skriva alla på en gång, utan ha listan liggande och fylla på lite allt eftersom.

Som du kanske gissat kan du sedan ta fram din lista i slutet av året och bocka av – du kan bli förvånad över hur mycket du har gjort!

Ja, du behöver inte vänta till slutet av året. Häng upp listan någonstans där du ser den ofta, så blir den en inspiration när du inte har någon, eller undrar vad du ska göra!

Mina förhoppningar inför 2013
Själv vill jag att 2013 ska bli ett vändpunkt-år, ett harmonins och kärlekens år, ett tacksamhetens år. Jag vill känna frihet, tacksamhet, skaparglädje och energi och glädje. Jag vill våga mer, och jag lovar att lyssna till min kropps signaler om att pausa i tid. Jag vill fortsätta med styrketräning, promenader och min morgonmeditation. Några saker jag vill göra i år är göra fotoalbum till familjen, få klar vår första app, göra en kalender, gå på bio, äta julbord på Kastellet, fira att vårt företag fyller 10 år (!) och gå minst en utvecklande kurs. Vilket år det kommer att bli!

I nästa inlägg ska vi utvidga detta “fluff” till faktiska mål inför 2013. Vi blir mer konkreta!

Önskar dig allt gott,
Carolina

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

4 svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *