Mitt fantastiska 2013!

gor-din-grej-1Nu när vi har målat upp en bild av 2013 som är lite lös i kanterna, tänkte jag att det är dags att sätta ner foten och börja drömma STORT!

Ingen tar skada av att du drömmer stort (ändå är vi ofta så förvånansvärt ovilliga att göra det – Jante?), men om du vågar sitter du på ett oerhört kraftfullt verktyg, som kan ta dig nästan hur långt du vill. Om du vill. Är du redo?

Då kör vi! Ta fram din anteckningsbok och skriv en rubrik överst på varje blad, en för varje område du känner att du vill dela upp ditt liv i. Förslag på rubriker kan vara:

 • Mina personliga mål för 2013 är:
 • Mina mål för mig och min familj för 2013 är:
 • Mina mål för vänskap och socialt umgänge för 2013 är:
 • Mina mål för kreativt skapande för 2013 är:
 • Mina andliga mål för 2013 är:
 • Mina mål för mitt fysiska och mentala välbefinnande/hälsomål för 2013 är:
 • Mina mål för mitt yrkesliv/studentliv/min sysselsättning för 2013 är:
 • Mina ekonomiska mål för 2013 är:
 • Mina hemliga, innersta mål, som jag inte vågar berätta för någon om, är:

Eller, som sagt, dina helt egna rubriker, som passar ditt liv! Det behöver inte vara så många som ovan, det kan vara t ex Arbete och Fritid, om du vill det, eller Kropp och Själ, eller Kärlek och Passion. Vad vet jag! Bara du inte missar något väsentligt område för ditt eget välbefinnande.

Sedan sätter du dig och slappnar av i hela kroppen, landar här och nu och i din kropp. Meditera gärna en stund, om du vill, för att komma närmare din kärna. Andas, flytta fokus till din mage eller hjärta. Bara var en stund.

Ta sedan en sida i taget, en rubrik i taget, och dröm dig bort en stund, till ditt absoluta drömliv. Hur ser det ut, gällande just det här området i ditt liv? Vilka finns där? Vad gör du? Hur är du? Hur mår du? Hur ser det ut omkring dig? Vad känner du? Och så vidare. Var så detaljerad som möjligt, och försök att verkligen visualisera din högsta dröm på det här området.

Skriv nu ner det som du har drömt om. En del av det kanske du inte tänker ska ske under 2013 utan längre fram, men skriv ner det ändå. Bättre att skriva ner dina drömmar utan att själv bestämma när du tror att de ska kunna slå in. En del saker händer snabbare än du tror, bara du formulerar dem för dig själv …

Gör så här för varje område som du har definierat.

Wow! Vilket spännande år du har framför dig! Redan nu har du kommit en bra bit på väg, men i nästa inlägg ska vi göra ännu mera för att du också ska kunna uppnå dina drömmar. Hoppas att du följer med!

Önskar dig allt gott i världen.
Carolina

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

8 svar

 1. Tack Älskade Carolina för att jag fått möta Dej & Din Inspiration! Du berör Mej & får mej att känna Min Inspiration & Passion flöda. Ofta så får jag så mycket idéer & jag vet inte hur jag ska börja. Det blir liksom hur mycket som helst :) Jag Älskar Livet & Njuter ( för det mesta ) Hur ska jag göra Carolina? Skriva ner & känna efter? Vad är viktigt? Varm Hälsning
  Madeleine

  1. Hej Madeleine,
   Tack, så underbart att höra att du blir inspirerad! Det är väl en av de härligaste känslor som finns? :-) Jag känner igen mig väl i det du skriver om att det ibland blir så mycket att jag inte vet i vilken ände jag ska börja. Det är ett positivt “problem”! Om det verkligen är FÖR mycket, då brukar jag sätta mig ner och ta en idé i taget och “väga” dem inom mig, den som känns lättast och roligast sätter jag igång med – eller så sätter jag helt enkelt igång med vilken som helst av idéerna (om jag inte kan vänta, för att jag är så full av inspiration). Det viktigaste är att INTE göra INGENTING ALLS. Har du inspiration, agera på den! Följ lusten! Gör det som känns roligt och lätt! Bara sätt igång. Det kan inte gå fel! Inspiration är ditt högre jag som talar till dig, det är bara att “utföra order”. :-) Och det är härligt.
   Varmt lycka till! ♥ Carolina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *