Gör en drömtavla för 2013

dromtavla-300x223Nu kanske du känner dig ganska färdig med din kickstart av det nya året. I så fall är det helt okej. Du ska bara välja att göra det som känns rätt i ditt hjärta. Eller så har du kanske  inte alls känt dig peppad att göra de föregående övningarna, men börjar bli redo nu att göra en insats för att året ska gå åt ditt håll. Eller så har du gjort varenda övning hittills och känner att nu är det bara pricken över i-et som saknas.

Oavsett ditt läge just nu, fundera i alla fall över detta: Att göra en drömtavla för 2013.

Du har säkert hört talas om någon som har gjort en sådan, du kanske till och med själv har gjort en tidigare. Det är något du kan göra hur många gånger som helst, och det är jätteroligt – både att göra, och sedan att se tillbaka på tavlan och upptäcka hur mycket som faktiskt blivit verklighet.

Ett exempel på det är bilden ovan. Karin heter kvinnan som gjorde denna härliga drömtavla (eller Vision Board, som det också kan kallas) inför 2012. Ser du vår logo på tavlan? Där är också bland annat namnet på vår kurs, Släpp loss din inre livskonstnär, vår vision och några av våra barnkort med. Den här kvinnan kände en stark dragning till oss, men visste inte riktigt vad den handlade om.

Några månader senare, i maj tror jag det var, uppstod en situation som gjorde att Karin och jag fick kontakt med varandra. I juli träffades vi, höll sedan fortsatt kontakt och träffades igen till hösten, då vi diskuterade ett eventuellt samarbete med varandra. Vi har fortfarande kontakt idag, trots att vi bor i olika länder. Hon har dessutom uppnått flera andra av sina drömmar på tavlan, och är just nu på väg att göra en ny för 2013.

Så kan det gå när man vågar drömma!

Min upplevelse är att när vi är tydliga med vad vi vill så ökar vi möjligheterna att också nå dit. Och när vi påminner oss själva, till exempel genom att titta på en drömtavla, så håller vi oss också på rätt spår, spåret mot våra drömmar, istället för att fokusera för mycket på det vi saknar.

Men hur gör man då?

Jag tycker att du kan göra precis som det känns rätt för dig att göra. Meningen är att du ska försöka hitta bilder eller själv rita eller måla bilder och texter (eller en kombination) som symboliserar dina drömmar, din vision av 2013.

Du kan också skriva något i stil med Det här önskar jag, eller något ännu bättre, för mig själv och för alla andra, någonstans på din tavla, för att lämna öppet för universum att du inte är fast i din önskan, utan att du kan tänka dig något som är ännu bättre – och att det helst ska vara bra både för dig och för andra.

När du gör din tavla, försök att vara i den känsla som du vill uppnå i din drömframtid, så att du redan nu tar ett steg närmare den. Tänk också på att ha roligt, och att göra det med kärlek, från hjärtat. Och lova mig att verkligen TRO på det du drömmer om! För drömmar blir verklighet varje dag på vår jord, så varför skulle inte dina kunna bli det?

Ha det så roligt! Och tänk vad spännande det blir om ett år att titta på tavlan och se vad som har inträffat, vad du har uppnått, vad du har upplevt av det som du har med på din drömtavla!

Önskar dig allt gott!
Carolina

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *