Ske kärlekens vilja 2013

kort-karlekens-gava-1_3395Nu har du gjort allt som står i din makt för att 2013 ska bli ett riktigt bra år (förutom att dagligen försöka må så bra som möjligt, påminna dig om dina komihåg, vara sann och stå upp för dig själv, förstås).

Nu är det dags att överlämna resten åt universum. Jag brukar säga: Ske kärlekens vilja!

För mig är universum – livet – nämligen samma sak som kärleken. I min värld är vi skapade av kärlek, vi består av kärlek, eftersom det är det som jag känner i mitt innersta när jag är helt och fullständigt avslappnad, då jag känner kontakten med det jag kallar alltet. Det är kärlek.

Så första steget för mig är att önska mig allt jag kan tänka mig. Jag visar på så sätt universum, kärleken, vad jag vill.

Andra steget är att överlämna mina önskningar till universum genom att säga “Ske kärlekens vilja”.

Jag vill ju inte uppnå mina drömmar på bekostnad av någon annan, utan jag vill att det ska bli bra för alla, inte bara mig. Och jag tror att kärleken, livet, med en intelligens som vida överstiger min egen mänskliga, bäst vet vilka av mina drömmar som kommer att medföra gott för alla, inte bara mig, och på vilket sätt jag ska uppnå dem, så att det blir så bra som möjligt.

Det är skönt. Jag önskar, och vet att jag får hjälp så att det blir så bra som det bara kan.

Till sist tackar jag. Ja, jag tackar i förväg för att mina drömmar går i uppfyllelse, för att jag vet att jag får hjälp att uppnå “det här eller något ännu bättre”. För tacksamhet har samma höga energinivå som kärlek, och när jag håller min energinivå hög har jag bäst förutsättningar för att både njuta av livet här och nu, och uppnå det jag drömmer om.

Ja, det var min kickstart på 2013! Hoppas att du har hittat några guldkorn för egen del, och att du sparar det du skrivit så att du kan se om ett år vad som skett av det du drömt om.

Naturligtvis kan alla de här övningarna göras på hela livet, inte bara ett år. Eller på nästa vecka! Du bestämmer.

Önskar dig allt gott, alltid och för evigt!
Carolina

PS. Har du sett våra kärleksfulla presenttips inför Alla hjärtans dag, kärlekens dag?

 

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

2 svar

  1. Jag tänker på detta med att be till universum, eller Gud. Jag var i djupet av min ensamhet och sorg för mer än två år sedan. Men ville inte förbli där. Så jag tog min frälsarkrans i min hand, trots att jag inte förlikat mig med kristen tro. Jag höll kärlekspärlorna mellan mina fingrar och bad för dem som sårat mig, att de skulle finna den sanna kärleken. Jag tackade för att den jag bad till tog hand om dem och helade dem. Sedan fann jag ro. Märkligt nog, utan att jag hade den tanken, ringde en gammal vän den kvällen. Sedan dess har vi hållit ihop, älskat och tagit hand om varandra. Allt det jag önskade för andra, lyckades på något vis smitta av sig på mig med. Men det som gör mig lyckligast är att de två jag bad för, verkligen fann den riktiga kärleken som läkte dem. Jag måste tro att min önskan och bön spelade in här! Att min bön gjorde skillnad. Men vem vet?

    1. Tack för din fina kommentar, En stund på jorden. Så underbart att höra hur fint det har löst sig för dig och för fina vänner. Jag tror absolut på bön – eller vad man nu vill kalla det. De som inte är religiösa kallar det kanske visualisering, önskan, sprida kärlek eller något annat som passar en själv. Men att det finns någon form av “kommunikation” mellan våra egna intentioner, vår energi, och det som händer och sker i våra liv, det tror jag absolut på. Och särskilt när man är så känslomässigt engagerad som jag förstår att du var, att man lägger in hela sin själ i en önskan. Det är fantastiskt att få uppleva det. Tack för att du berättar och delar! ♥ Carolina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *