Utveckling

kort_symboler_pa_vag_1430Vi är alla i ständig utveckling, personlig såväl som andlig. Även när det ibland känns som om just ingenting händer.

Oroa dig inte för att det ibland tar tid att komma vidare (som vi upplever det, mer händer “bakom kulisserna” än du kanske anar).

Tänk på utveckling som en trappa – ibland tar du steg efter steg i en lagom, maklig takt, och ibland tar du ett stort kliv över flera trappsteg på en gång.

Men ibland behöver du stanna ett ögonblick och hämta andan på ett av stegen. Det betyder inte att du inte kommer att fortsätta, du är fortfarande på väg.

Så ha tålamod och ha tillit. Du är mitt i en process som pågår konstant även om du inte just nu märker att det går framåt … Lita på processen. Du är på väg.

Önskar dig allt gott!
Carolina

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

16 svar

 1. Jag håller med föregående talare. Dina ord kom verkligen när de precis behövdes. Likadant med ditt förra inlägg.
  Tack! Du är en härlig inspirationskälla :)
  Jag önskar dig en underbar söndag på alla vis,
  kramar Lina

 2. Så fint skrivit Carolina :) Idag är det nog många som tackar för ditt härliga inlägg!
  Även för mig var det mitt i prick och en härlig påminnelse!

  Tack för allt det du gör för oss alla och för dig själv! Du är en mysig inspirationskälla :)
  Kram Magdalena!

 3. Tack för inspirationen och dina kloka ord! Får alltid positiv energi av att läsa dina inlägg. Blir imponerad över hur många bra tips och infallsvinklar du har att fylla din blogg med. En källa som aldrig sinar :-) Och jag som följer din blogg tackar för det!
  Önskar dig en fortsatt skön söndagskväll. Kram Johanna

 4. Tack Carolina för detta inlägg! ord som jag behövde höra idag :)
  Vilken härlig blogg du har! följer den med stort intresse.

  Kramar till dig från mig!

 5. Precis vad jag behövde höra! Tack! <3 Det är väldigt lätt att tvivla ibland, även om man vet innerst inne att man är på rätt väg, men det känns som om man tar myrsteg.
  Kärlek Josefin

  1. Tack, Josefin! Visst är det lätt att tvivla, oj, oj, oj. :-) Och ibland känns det ju inte som att man kommer framåt alls, men jag tror verkligen att det händer mer än vi upplever som är mitt i det. Det ser man ofta först i efterhand. Fortsätt med dina myrsteg så ska du se att rätt vad det är kommer ett stort kliv! Kärlek till dig ♥ Carolina

   1. Hej Caroline,
    Skulle jag kunna få den här texten skickad till mig? via mail.
    Vill väldigt gärna komma ihåg det här.

    Varma hälsningar och kramar
    Emma

    1. Ser att jag svarade dig direkt till din e-post, Emma, så jag lägger ett svar även här om någon annan skulle ha en liknande fråga. Det går alltså att få alla bloggposter direkt i sin mejlbox, de kommer tre gånger i veckan – skriv bara in din e-post i den lilla rutan uppe till höger på startsidan på bloggen, så kommer det. :-) ♥ Carolina
     PS. Har du missat någon post som du vill ha, så mejlar jag den gärna, som jag gjorde till Emma här. :-)

 6. Åh, nu fick jag ännu mer inspiration när jag läste på er hemsida om hur ni snart firar tio år och hur allting startade! Det låter så härligt och roligt att stå där en dag och verkligen känna att DET HÄR ska jag göra. En sån känsla ger ju en sån enorm energi att man kan nå vilka mål som helst. Jag hoppas komma dit en dag :-) Kram!

  1. Tack, Johanna, vad härligt att höra! Ja, det ÄR verkligen en speciell känsla – läskig och motiverande och härlig och utmanande på samma gång. Klart att du kommer att nå dit en dag! :-) ♥ Carolina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *