10 år? Redan?!

lina_norrgardenDet känns som om det var igår jag fick den där aha-upplevelsen att det var Kreativ Insikt jag skulle starta, att det var just det som jag hade gått och känt mig gravid med i ungefär nio månaders tid, utan att veta vad det handlade om.

Tiden var inte optimal – vi hade små barn, hade just flyttat till hus, och företaget som Dag arbetade på varnade för stora uppsägningar … Då kommer jag och säger att jag vill leva min dröm, skriva och inspirera!

Jag måste säga att jag fortfarande är så imponerad av att Dag sa ja till mina tokiga idéer. Men jag antar att jag kanske inte gick att stoppa – jag har sällan i mitt liv känt något så starkt och självklart, som att jag skulle starta det här företaget. Det var som ett kall, eller ett syfte, något som allt jag gjort tidigare hade lett fram till.

Bilden ovan är från vårt tidigare sovrum, som under många år var företagets lager, packningscentral och kontor. Många lådor blev det, och de översvämmade hela huset! När äldste sonen fick frågan på dagis om vad pappa arbetade med svarade han “snickrar”, eftersom Dag fick snickra nya hyllor hela tiden för alla lådor …

Nu sitter vi här, tio år senare, och konstaterar att det fungerade. En egen butik, en välbesökt webbutik och ca 800 återförsäljare över hela landet (och i Finland!), ett väl fungerande kurskoncept, en omtyckt blogg (tack för alla hejarop!), inspiration via hemsida, Facebook, inspirationsbroschyrer och på mässor – och så otroligt mycket fin, helt underbar återkoppling från våra fantastiska kunder! Jag vet att jag alltid tackar för att ni finns, men jag är så otroligt tacksam för det, annars skulle vi ju inte få ha så här roligt …

Det här måste vi fira!
Nu när vi konstaterar att det till hösten alltså är hela tio år sedan den där tokiga idén föddes känns det naturligt att på något sätt uppmärksamma det. Förstås!

I höst räknar vi med att ordna någon form av jubileumsaktivitet (håll utkik!), och fram tills dess tänkte vi lyfta fram ett tema varje månad, i vilket vi ger antalet år i rabatt på vissa utvalda varor i butik och webbutik.

Februari månads tema och 10-årsjubileums-erbjudande

Boken Släpp loss din inre livskonstnär, av Carolina Gårdheim. (c) Kreativ Insikt.Vi börjar firar-året med temat Släpp loss din inre livskonstnär! Den oerhört omtyckta boken, som är basen i det här temat med många spännande produkter, ger vi under februari 10% rabatt på.

Läs mer om temat Släpp loss din inre livskonstnär! >

Se alla produkter i temat Släpp loss din inre livskonstnär! >

Kommer du förresten ihåg halssmycket Kärlek & drömmar? Det gjorde jag till 5-årsjubiléet, som en symbol för det vi tyckte att vårt företag handlade om – just kärlek och drömmar. Det gör det fortfarande. Får se vad det kan bli för jubileums-smycke till i höst …

Önskar dig, som alltid, allt gott! Och tack för de här första tio åren. Jag hoppas vi kommer att ses och höras även under de tio år som kommer.

Carolina 

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

6 svar

  1. GRATTIS! Så otroligt roligt att du gjorde din idé till något så fint och givande för alla oss andra. Du är en fin förebild om att vi kan uppnå det vi vill, bara vi VERKLIGEN vill det, med hela vårt hjärta. Och det ville du. Det märks.
    Tack inspiration och glädje.
    Kram Lina

    1. Tack, fina Lina! Du är också en inspiration. Det är så härligt att vi är så många som arbetar för samma sak nu, jag älskar det. Tack igen! Kram ♥ Carolina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *