Blogg

Vad vill komma till uttryck genom dig?

kort_symboler_livets_gava_1427Prova det här idag: Sätt dig ner, andas djupt, och slappna av i hela kroppen. Känn hur du blir alldeles tung och varm.

Känn nu efter om du kan få kontakt med vad det är i dig som vill ut, vad i din livskraft som vill uttrycka sig i världen.

Vill du skapa vackra saker? Vill du få människor att må bra? Vill du organisera och planera? Vill du hjälpa till att lösa problem? Vill du lösa konflikter? Vill du hjälpa barn eller gamla? Vill du forska? Vill du göra människor glada? Vill du vara en förebild? Vill du njuta av livet och inspirera andra att göra detsamma? Det kan vara precis vad som helst, som ger en genklang i dig. Vad är det som vill ut?

När du är i din livskraft, det som vill manifesteras genom dig, då lever du ditt syfte. Det behöver inte vara ditt yrke, men det är ditt sätt att leva ditt liv, det handlar om det som behöver få komma till uttryck genom just dig. Alla är vi unika, och har något unikt att presentera för världen. Det behöver inte (men kan vara) något i världens ögon “stort”. Det behöver bara ha resonans i ditt hjärta, vara det som är du.

Och det behöver inte vara något du enbart kommer i kontakt med genom meditation, den här insikten kan lika gärna komma till dig mitt i det du gör och är, i kontakt med andra – en känsla av förhöjd livsglädje, en känsla av att vara här och nu, att vara autentisk, vara dig själv rakt igenom, en känsla av något som vill ut i världen genom dig, skapas genom dig.

Om du inte får någon kontakt idag, prova igen imorgon. Det finns där, alltid, det är ditt eget syfte, det gäller bara att envisas med att vilja få syn på det, att vilja lyckas känna den där lilla darrningen som är du. För nästa gång är den lite starkare och lite tydligare, och nästa gång ännu lite tydligare.

Tack för att just du finns, unika människa.

Önskar dig allt gott!
Carolina

PS. Har du sett att vi har lanserat en app som bygger på Inspirationskort Livskonstnär? Du kan ställa in så att du får en Daglig inspiration från den, som kommer upp på din iPhone, iPad eller iPod på valfria dagar och tider. Den kan vara en bra hjälp i att söka ditt syfte! (Appen kommer även för Android under våren.)

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

8 svar

 1. Tack kära Carolina. Denna fina övning kom väldigt lägligt. Jag ligger hemma och är sjuk med astma och går på hög kortison, samtidigt som jag har influensan och har feber. Det känns som kroppen skriker på mig att känna efter var jag är på väg och vad jag behöver ta tag i. Ska genast sätta mig ner och göra övningen :)
  Vad roligt med en app. Den ska jag kolla in :)
  Önskar dig en underbar helg på alla vis,
  kram Lina

  1. Önskar dig detsamma, Lina, och ett snabbt tillfrisknande! Kan nog vara en bra idé att lyssna lite på kroppen, och pyssla om dig själv lite extra. Kram! ♥ Carolina

 2. Definitivt något jag ska prova. Har funderat mycket på sista tiden vad min passion i livet är, men har kommit fram till att orsaken att jag har svårt att hitta passionen är för att jag tänker för mycket! :)

  1. Haha, så kan det mycket väl vara! Hjärnan (eller om det är egot, som en del kallar det) har en viss tendens att, säkert i all välmening, ta oss bort från oss själva, det som är vi innerst inne. Lycka till med att koppla bort tankarna en stund och se vad du landar i! ♥ Carolina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *