Blogg

Flyttar bloggen!

program-250x300Hej fantastiska du!

Jag vet att det har varit tyst här på bloggen ett tag nu. Jag har verkligen saknat att skriva här!

Men det finns en rolig anledning till min tystnad – och det finns ett slut på den, jag kommer igen!

Några av er kanske har upptäckt att jag lanserat en ny verksamhet, parallellt med Kreativ Insikt? Det är det som är orsaken till att jag inte har haft tid att även blogga under den här perioden.

Det känns fantastiskt roligt och spännande och utmanande. Och det kommer att vara mycket med det nya ett tag till – men jag kommer tillbaka. Bara inte här.

Den NYA bloggen kommer du att hitta på CarolinaGardheim.se, eller här >

Den kommer inte att gå att prenumerera på som den här, men om du prenumererar på mitt nyhetsbrev (anmäl dig med hjälp av formuläret på startsidan eller någon av de andra sidorna), så kommer du ändå att få sammandrag av alla artiklar från bloggen där, så du kommer inte att missa något. :-)

Just nu heter bloggen Gör din grej, men den kommer att innehålla ungefär samma saker som jag haft i den här bloggen, temat är i stora drag att leva sitt bästa liv, med magi och kärlek, göra det man älskar, följa sitt syfte och använda sina talanger och gåvor, och därmed göra gott på jorden.

Jag hoppas du följer med mig även på den här resan!

Det vore också roligt om du ville följa mig på min nya Facebook-sida, där jag kommer att inspirera från och med nu.

Jag vill också passa på att tacka för allt stöd och alla fina, fina kommentarer som jag har fått här. Jag uppskattar det verkligen!

Önskar dig alltid allt gott i tid och evighet!

Med mycket kärlek,
Carolina

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

4 svar

  1. Det gör jag absolut.. och om man har bloglovin går det utmärkt att lägga till den och prenumerera.. gjorde just det :)
    Ser fram emot fler klokord och inspiration från dig.
    /Liv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *