Blogg

Väntar lite med att flytta bloggen, trots allt …

9676w-300x240Hej mina tålmodiga vänner!

Oj, oj, den här hösten är så intensiv, jag får verkligen använda alla mina knep för hur man håller sig stark och frisk trots intensiv arbetsbelastning …

Men så blir det när man går dubbla utbildningar, startar en ny verksamhet parallellt med den gamla och passar på att resa till USA två veckor mitt i alltihop! Jag får helt enkelt skylla mig själv. Som vanligt!

Allt det här har i alla fall lett till att jag inte har kunnat prioritera bloggen på ett tag, även om jag gärna hade velat (har längtat efter att börja igen!).

Och ovanpå det visar det sig att jag kommer att behöva göra om och flytta min nya hemsida, carolinagardheim.se, till en ny leverantör, varför det inte är någon idé att starta upp bloggen där än, för då får jag bara flytta den en gång till (och då kommer alla ni som prenumererar att följa med automatiskt, för det är också en WordPress-blogg).

Så jag har bestämt mig för att fortsätta här lite till, och sedan flytta den här bloggen direkt till det nya stället.

Jag hoppas ni följer med mig på mina nya äventyr!

I morgon kommer ett blogginlägg om just – tid, och hur vi kan välja att se på den!

Önskar dig, som alltid, allt gott!
Carolina

PS. Ville du veta några av mina tips för att klara av intensiva perioder? De kommer i ett annat blogginlägg – håll utkik!

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *