Blogg

Livet knoppas igen …

Bulligt hjärta i trä med texten Med mycket kärlek. Foto: Anja Callius.Ja, som du kanske läste i mitt förra blogginlägg så har vi haft en lång och tung vinter i vår familj.

Desto härligare nu när allt har gått bra och våren, nästan symboliskt, bringar ny energi och inspiration in i våra liv.

Det var någon som sa att man inte fullt ut kan uppskatta livet förrän det nästan ryckts ifrån en. Och det är nog lite med den känslan som vi går mot den här våren. Vi har varit där nere och vänt, det har allt, trots allt, gått bra och det kan nu bara bli bättre.

Det gör oss lite vår-yra och fulla av insikter om vad som är viktigt i livet.

KÄRLEK – att våga visa den och att våga ta emot den.
VÄNSKAP – att våga öppna upp och att våga släppa in.
TILLIT – att våga tro och att våga släppa.
GLÄDJE – att se till att skapa den och att göra plats för den.
TACKSAMHET – att odla den varje dag.
NYFIKENHET – att aldrig tappa den!
LIVET – att göra det bästa vi kan av varje dag vi finns här på jorden.

Och så mycket mera. Dagarna får en skärpa och en bredd och nya känslor och insikter rullar in och rullar ut som vågor mot en strand.

Därför känns det lite extra roligt att få fira inspirationen och ljuset med alla härliga vår-nyheter som kommer nu.

Foto Anja CaliusTill exempel fina, kärleksfulla berlocker som skulle kommit i januari, men som inte tyckte det var dags förrän nu – och hur kunde de passa bättre än just nu? Livets magi med texter som Allt är möjligt när hjärtat är fullt av kärlek och Allt är möjligt när hjärtat är fullt av magi. Eller Vattendroppen, med texter som till exempel Liksom havet välkomnar floden, KÄRLEK och Liksom droppen formar berget, KRAFT.

Det var nog meningen att de skulle komma först nu … Hoppas du också ska tycka om dem!

Och så har vi våra nya fina Hemtrevnads-saker i trä. Jag har ju alltid omgivit mig med kärleksfulla texter i hemmet, men nu har det känts viktigare än någonsin tidigare. Det har varje dag påmint mig om att våga känna tillit, att fortsätta sprida kärlek och att vara snäll med mig själv, oavsett hur livet ser ut i övrigt.

Hjarta-staende-Tack-mitt-hjartaSå de här sakerna kommer placeras ut i hela vårt hem nu! Till exempel hjärtat med texten Med mycket kärlek, ljuslyktan med texten Njut av dagen idag, den hjärtformade tavlan Tack mitt hjärta för att du finns och tavlan Gör det du älskar, älska det du gör. Var den du älskar, älska den du är. Lev det liv du älskar, älska det liv du lever – alla kommer de att hitta en plats i vårt hem. Kanske även i ditt?

Ja, världen är full av kärlek och vårt jobb är att öppna våra hjärtan och ta emot den.

Jag önskar dig en underbar vårhelg när det är dags, och tills dess, botanisera gärna bland våra fina nyheter som sprider kärlek både till dig och till dina nära och kära.

Med mycket kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

2 svar

  1. Dina ord “världen är full av kärlek” berörde mig på ett särskilt sätt! På senare tid har jag känt mig allt mer orolig och nedstämd över allt hemskt som händer i världen, över människors lidanden och min egen maktlöshet – eller upplevelse av maktlöshet. Men så mycket viktigare då att fokusera på kärleken, så att den kan växa! Växa och ge hopp. För världen behöver ju hopp, inte maktlöshet. Hopp som ger oss livslust och kraft att förändra, som gör oss konstruktiva och kreativa! I ett ständigt flöde av sorgliga nyheter tror jag verkligen att detta fokus är viktigare än någonsin. Världen består inte bara av terrordåd, krig och naturkatastrofer. Den är också full av kärlek, hjältemod och blommande körsbärsträd! Tack för påminnelsen kära Carolina! Vill också passa på att skicka många varma kramar till dig och Dag, med önskan om fortsatt kraft och hälsa! <3

    1. Tack, Anette, för din fina kommentar! Jag håller SÅ med dig. Hur lätt är det inte att fokusera på allt det vi INTE vill ha, när fokus borde ligga på det vi vill ska växa, det vi vill ha mer av. När vi nu vet att det vi fokuserar på växer … Så varmt tack för att du delar din insikt, som är så viktig. Varmt tack också för din omtanke och hälsning till både mig och Dag. Med kärlek ♥ Carolina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *