Blogg

Stå upp för dina drömmar

fb-puff-17Går du runt med en längtan efter något mer? Känns ditt hjärta inte helt fullt, även om du har både kärlek, glädje och mening i ditt liv? Är det som om det är något som saknas?

Det är dina drömmar som pockar på. De där som är vår metafysiska näring. De där som vi möjligen kan överleva utan, men som vi inte kan leva fullt ut utan att följa.

Det är meningen att du ska lyssna till den längtan du bär i ditt hjärta. Den är din själs sång och talar om det som är du, unikt du. Det som, i min värld, du är här för att göra. Din väg.

Vad kan du göra för något litet idag för att hedra dina drömmar? Det behöver inte vara storslagna gester, även om det kan vara det – de vill bara bli lyssnade till och respekterade. Vad för litet kan du göra idag för att visa att du lyssnar?

Det kommer att fylla ditt hjärta, bit för bit, tills du inte längre känner någon tomhet där.

Och när du väl har börjat lyssna och agera på det du hör, får du hela tiden vägledning om nästa steg, och nästa och nästa.

Börja på en gång! Din själs längtan väntar på dig.

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *