Blogg

Njut av stunden

fb-puff-18Tänk att livet endast består av en räcka med NU. Nu, nu, nu, nu, nu … Det är alla dessa NU som skapar det som vi i efterhand ser tillbaka på och kallar vårt liv.

Tänk att det ändå kan vara så svårt att vara i detta NU … Vad händer om vi aldrig är i nuet utan bara ser tillbaka på hur det blev eller framåt på det vi ännu inte levt? Vad händer med livet då? Kommer vi ihåg hur det var? Skapade vi det medvetet? Eller rann det oss bara genom fingrarna, som sanden på en sandstrand?

Ta dig tid idag att stanna i nuet några gånger. Se dig omkring och njut av det du ser. ”Fotografera” ögonblicket och spara i ditt inre minnesalbum. ”Det här var en stund av mitt liv.”

Gör så oftare och oftare. När du kramar om dina barn, ser din älskade i ögonen, delar en stund med din vän, utmanar dig själv och uppnår dina mål. Klick! Spara ögonblicket. Känn känslan. Var närvarande. Här och nu. I den här stunden.

Det är det som skapar ditt liv. Ett nu i taget.

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *