Öppna hjärtat för kärlek

fb-puff-110Hjärtat är som en knopp. Det öppnar sig endast i värme.

Och precis som en knopp kan blomma och bli en makalöst vacker ros, så kan den också torka ihop på sin kvist och aldrig bli den blomma den hade möjlighet att bli. Hjärtat har ett sextio gånger starkare elektromagnetiskt fält än hjärnan. Hjärtat är ditt centrum, din kärna, din källa – och även din själs röst.

Om du stänger hjärtat för världen – kanske för att du någon gång tidigare i livet blivit sårad – så stänger du samtidigt ner din största kraftkälla och din egna, inre vägvisare.

Våga glänta på hjärtats rum, trots risken för bakslag, trots risken att bli sårad igen, trots risken att stå sårbar och öppen för världen.

Insikten kommer att slå dig: När du öppnar ditt hjärta blir du inte svagare. Du blir starkare. Du lierar dig med den starkaste kraft som vi känner till.

När du öppnar ditt hjärta, ger det värme och näring och låter det blomma ut till den vackra ros det är, ger du samtidigt dig själv möjlighet att blomstra till din fulla potential.

Ett öppet hjärta är det bästa du kan ge dig själv – och världen.

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

2 svar

    1. Tack, Helena! Och ja, så är det verkligen – det som vi tycker känns allra svårast att göra kan i efterhand ge oss allra mest. ♥ Carolina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *