Vänner är kärlek

fb-puff-112En vän som vill se dig lycklig, som vill utvecklas tillsammans med dig, som vill vara med när du uppnår dina drömmar – det är kärlek.

Kärlek som låter dig vara – och uppskattar dig för – den du är. Som hjälper dig att se din fulla och fantastiska potential. Som inspirerar dig att ta steget du fasar inför, men vet i hjärtat är rätt för dig.

Kärlek som lockar fram det lekfulla i dig när livets allvar tränger på, och som hjälper dig på rätt köl, när du råkat trampa snett.

Kärlek som fyller livet med glädje och guldkant. Som får dig att skratta en gråmulen novemberdag och fira med champagne att det är tisdag.

Kärlek som är som bomull när livet kantrar. Som fortfarande ser in i din själ, när du själv stängt hjärtat och slängt nyckeln i sjön. Som lyfter dig högre än du själv trodde var möjligt.

Vänner är kärlek. De kan dela hela livet med oss – eller bara en kort bit. De kan komma och gå, men de är lika viktiga för det. De har alla, var och en, en uppgift i ditt liv och de är alla värda hjärtats innerligaste tacksamhet, respekt och kärlek.

För vänner har hjälpt dig att skapa den du är idag. På samma sätt som du har hjälpt dina vänner att skapa dem de är.

Ta vara på alla kärleksfulla vänner och tala om för dem hur viktiga de är för dig!

Och glöm inte att en av dina allra bästa vänner naturligtvis ska vara du själv …

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

2 svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *