Blogg

50% på allt i butiken – 10 okt är sista dagen vi har öppet!

butik_hornsg_interiorHej fantastiska du!

Ett riktigt stort och varmt TACK för alla fina kondoleanser vi har fått nu när vi stänger ner vår lilla butik på Hornsgatan – så många kärleksfulla, underbara mejl och kommentarer – det känns helt fantastiskt!

Och ni har också vallfärdat till butiken för att säga ett sista farväl – och för att passa på att ta del av vår stora utförsäljning, förstås.

Nu går vi in i sista veckan innan vi stänger, så nu vill vi verkligen ha bort hela lagret och ger dig därför 50% på ALLT i butiken hela veckan!

Dessutom säljer vi ut många blädder- och visnings-ex med hela 75% rabatt! Däribland en hel del smycken.

Butiksvägg i butiken på Hornsgatan 29 i Stockholm.Våra stora, fina tavlor med ram, som ni sett hänga på väggarna i butiken (några ser du här intill), 60×60 cm, säljs nu ut för 200 kr st, i befintligt skick (ord pris 629 kr).

Så varmt välkommen in till Hornsgatan 29 måndag-lördag, som är sista dagen vi håller öppet.

Och du – på förekommen anledning: Det är enbart butiken på Hornsgatan som stänger! 

Vår webbutik kommer självklart att finnas kvar och Carolina kommer fortsätta att skriva böcker, göra kalendrarna, inspirationskort och annat med tanke & mening, själ & hjärta. Vi kommer fortsätta att skicka ut vår katalog inför jul och dessa nyhetsbrev. Carolina fortsätter blogga och inspirera på nätet samtidigt med e-kurserna och inspirationsdagarna och allt annat.

Det är enbart butiken som stänger.

Än en gång varmt och innerligt tack för alla era fina ord och för den här tiden med butiken!

Sista dagen vi håller öppet är lördag 10 okt. Varmt välkomna in – och passa gärna på innan lagret tar slut!

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *