Blogg

Du är lycka

fb-puff-118Kan du känna det? Jag vet, ibland är det inte så lätt. Men innerst inne ÄR du lycka och kärlek, det vet jag och alla andra människor som känt kontakten med det där som finns inom oss, det som är VI innerst inne. Våga lita på det.

Lycka är inget som vi får av andra eller som vi förunnas då och då av någon enhet utanför oss. Lycka är inget som enbart uppkommer för att omständigheterna är rätt eller för att vi lyckats med något.

Lyckan bor i ditt hjärta hela tiden, oavsett om du är medveten om det eller inte. När du vill kan du plocka fram den. När du vill kan du välja att njuta av den, oavsett var du är, vad du gör eller vem du är.

Lycka är själva grunden i vår existens. Vi är i grunden lyckliga över att få leva, över att få dela den här upplevelsen av att ha en kropp och att kunna uppleva tid och rum, tillsammans med andra. Det är spännande!

Så vänd ditt fokus mot lyckan i ditt hjärta, lyckan som är du, idag. Låt den styra vägen, låt den hjälpa dig att se allt det fantastiska som finns i detta liv.

För du är lycka. Lycka är du. Och det går att vänja sig …

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *