Blogg

Då fick jag äntligen gråta – buren av 200 hjärtan

id_sqDet är lördag morgon den 14 november 2015. Jag har vaknat på ett hotell efter en natt med alldeles för lite sömn. Satt uppe sent kvällen innan och skrev på anteckningarna inför mitt livs hittills största event.

Två dagar, då jag skulle inspirera 200 kvinnor att göra sin grej, våga tro på sig själva och följa sina hjärtan. För att världen behöver det. För att det är mitt sätt att dra ett strå till stacken för mer kärlek på vår jord.

Jag var lite spänd och satte mig ner för att meditera. Sakta sjönk jag in i en skön avslappning och kände mig redo och förväntansfull inför dagen. Det skulle gå bra. Jag var glad och taggad.

Sen kom min frukost och jag slog på teven.

BANG! “Terrorattentat i Paris i natt”, “Över 100 döda”, “Paris lamslaget” …

Plötsligt satt jag där med öppet hjärta och tårar som inte ville sluta rinna framför bilderna av Place de la Republique, där jag haft så mycket roligt, och alla de andra välkända platserna som för mig aldrig tidigare varit krigsskådeplatser, som det såg ut nu, utan kulturella, historiska och coola platser, där jag skrattat, gråtit, dansat, njutit av livet och vuxit som människa.

Carolina Gårdheim. Foto: Mette PeterssonMen det gick ju inte an att sitta där och gråta – en kvart senare skulle min assistent komma in och sminka mig och en timme senare skulle jag stå på scen!

Det var bara att samla ihop sig, stänga av teven, meditera igen för att hitta kärnan och ljuset inuti – för att sedan gå upp på scenen och försöka samla både mig själv, mina medarbetare och alla fantastiska kvinnor i salongen till att fokusera på vad vi var där för: Att ge oss själva tillåtelse att lysa med all vår kraft i världen, och därmed göra den lite ljusare, lite varmare, lite mer kärleksfull.

Och det var inte svårt, inte egentligen. För det är ju precis det som behövs när världen känns så mörk. Vi behöver alla stå upp för det ljus vi har inom oss, och bidra med det som bor i våra hjärtan. Visa på det som är gott, lyfta kärlek och värme, följa våra drömmar om en bättre värld. Visa vad som är starkast – kärlek eller rädsla.

bikupor_sqDet blev två helt magiska dagar, med skratt och gråt, intensivt arbete och avkopplande avslappning, sång och musik, genombrott och transformering, prat och dans och så mycket energi att det måste ha stått ut som en gloria runt hotellet där vi var.

Tack alla ni som var med för att ni skapade den här helgen till det den blev. En manifestation för ljus och drömmar, kärlek och inspiration, glädje och drivkraft. Tack!

I måndags fick jag så äntligen gråta.

Det ville inte ta slut. Från morgon till kväll satt jag med tårar i ögonen och skickade kärlek och kraft till alla som drabbats av krig och dårskap, här och i hela världen, nu och genom hela historien. Må det få ett slut någon gång.

Och hela tiden kände jag: Jag är i alla fall inte ensam. I mitt hjärta bor 200 hjärtan som bultar med samma önskan: En värld i fred.

Tillsammans kan vi göra det. Tillsammans kan vi skapa den. Tillsammans, som de skapare vi är när vi lever medvetet, klarar vi det.

Var och en, ett litet steg i taget, låter vi våra hjärtan leda vägen, lyser vi med just våra gåvor, sträcker vi ut våra händer till hjälp och stöd, på vårt egna och unika sätt. I det lilla, i det stora och allt däremellan.

Tack, varmt tack, från hjärtat, för att du finns.

Med så mycket kärlek,
Carolina 

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

[vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4089,4090,4052,4133,4060,4051,4071,4098,4075,4057,4079,4076,4058,4055,4102,4103,4067,4085,4070,4097,4104,4109,4065,4129,4113,4107,4110,4063,4082,4125,4124,4122,4120,4083,4080,4101,4100,4066,4064,4059,4062,4056,4112,4069,4068,4078,4106,4105,4081,4099″ title=”Några bilder från de magiska Inspirationsdagarna 2015″][/vc_column]

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

3 svar

  1. Tusen tusen tack Carolina för en så fantastisk, magisk och kärleksfull helg! Den gav mig en rejäl knuff vidare precis som jag drömt om. Jag har gjort min uppgift :), jag mailar in om den i morgon. <3 Tack fina fina DU.

    1. Tack, Kristina! Så roligt att höra, det värmer mitt hjärta. Underbart! Ser fram emot att höra om ditt Gör din grej-hopp. :) ♥ Carolina

  2. Jag blir glad bara av att se bilderna.Vad söt och fin du är på dem! Detta med dåden i Paris har skakat om oss alla.Man får aldrig ge upp,det är bara att kämpa vidare mot ondskan.
    Här i Boden Norrbotten har vi äntligen fått snö och idag är en sådan underbar dag med -10 och sol.
    En promenad ute i den friska luften och en kopp kaffe då man kommer hem är härligt.Vad kan man mer begära? Förnöjsamhet är en gåva. Kära hälsningar från Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *