Blogg

Kärleken ger dig vingar

fb-puff-125Minns du när du var förälskad senast? I en partner, i ett barn, i dig själv? Känn hur stort hjärtat blir, det vill ta hela världen i famn! Känn hur möjligheter öppnar sig, hur du studsar fram genom livet, hur du lever i ständig glädje och förväntan.
 
Den känslan, förälskelsen, är en av de mest skapande känslor vi har. När du är förälskad ligger hela världen framför dina fötter, allt är möjligt, du ser inga hinder för någonting. Och eftersom dina känslor är skapande betyder det också att allt verkligen kan hända.
 
Vad i ditt liv idag kan du känna förälskelse inför? Kanske du inte är nykär just nu, men du kan minnas känslan och återskapa den. Eller så minns du kanske förälskelsen i ditt nyfödda barn, hur stor kärleken var som nästan sprängde sönder dig?
 
Du kan också hitta förälskelse i känslan inför ett hus du älskar, ett drömjobb, ett husdjur eller till ditt eget lilla barn inuti.
 
Det spelar ingen roll, känn bara känslan av förälskelse och du hjälper dig själv att öppna portar du trodde var stängda, se möjligheter du inte visste fanns och skapa det liv du drömt om men inte trodde var möjligt.
 
Kärleken ger dig vingar. Flyg högt!

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

 

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *