Blogg

Du har allt du behöver

fb-puff-123När jag får pengar, då ska jag resa till Italien. När jag träffar kärleken, då ska jag bli lycklig. När jag skaffat mig den där utbildningen, då ska jag starta eget.

Vad händer om du aldrig “får” pengar, träffar kärleken eller tar dig igenom den där utbildningen?

Pengar är något vi skapar, kärlek likaså, och lär dig saker gör du hela livet, oavsett om det är i form av en utbildning eller i form av erfarenheter.

Livet väntar inte. Livet är här och nu. Vad väntar du på? Du har allt du behöver för att vara lycklig redan nu, och för att ta första steget mot ett ännu bättre liv.

Börja lägga undan pengar till resan redan idag, njut av alla dina vänner och hitta något att vara lycklig över just nu, börja dela med dig av den erfarenhet och kompetens som du redan har.

När du redan idag agerar som om du hade allt du någonsin behövde (och det har du) så är du medskapare med universum och skapar allt det som du önskar i ditt liv.

Vad vill du? Börja nu. Livet är inte ett väntrum, det är en resa.

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *