Kärlek helar allt

fb-puff-134Allt vi gör, gör vi antingen av kärlek – eller som ett rop på kärlek.

Kärlek är själva grunden för vår existens. Limmet, om du vill, som kan laga allt som inte fungerar som det ska, allt som är trasigt.

Jag vet ingen människa som känner sig fullkomligt älskad som gör andra människor illa. Det är omöjligt, för vi kan inte skicka ut någon annan energi än den vi har inom oss. Du kan inte hata någon samtidigt som du känner kärlek.

Prova själv!

Tänk på någon du älskar högt och som älskar dig tillbaka. Tänk på er kärlek, på hur den omsluter dig och får ditt hjärta att växa. Känn hur skön den här kärleken är, och hur den bor i hela dig. Du blir alldeles varm och mjuk, trygg och glad.

Vill du slå någon nu? Kan du ens slå någon nu?

Du ser – det GÅR inte! Det är omöjligt. 

För kärlek har en så mycket högre energi än hat, intolerans, frustration eller ilska, så de kan inte existera samtidigt på samma plats. 

Så prova att se på allt (framför allt dig själv) med kärlekens ögon idag. 

Vad händer? 

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

 

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *