Njut av resan!

fb-puff-137Ett liv går så fort. Till slut ligger vi där på dödsbädden och tänker tillbaka: Levde jag verkligen mitt liv fullt ut? Gav jag allt? Älskade jag? Gjorde jag någon skillnad för någon annan?
 
En del blir livrädda av att tänka på att livet kan ta slut, men att tänka så kan också vara en fantastisk väckarklocka för att få prioriteringarna rätt i tid och verkligen börja uppskatta det vi har.
 
För inte ska det behövas att någon du älskar ska bli sjuk för att du ska förmå dig själv att sluta klaga, oroa dig och jämföra dig med andra, och istället börja älska, leva och bidra?
 
Du kan börja idag! Se din dödsbädd framför dina ögon: Vad vill du ha upplevt när du kommer dit? Vad vill du ha gjort? Vem vill du ha varit? Vilka minnen vill du se tillbaka på med glädje och stolthet?
 
Börja nu. Njut av resan!
Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare och diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes nyhetsbrev på CarolinaGardheim.se för att få hjälp och inspiration att skapa ditt drömliv från hjärtat.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *