Vad hände? Livet hände.

Ibland kräver livet av oss att vi stannar upp och frågar: Vad är viktigt för mig?Hej fantastiska du!

Jag är ledsen för att du inte har hört ifrån mig på ett tag.

Vad hände? Livet, skulle man kunna säga:

Januari började med att min kära assistent lämnade mig (sjukskriven en längre tid) mitt i en otroligt hektisk period och vi har inte ens hunnit söka någon ny (men nu är det på gång).

Sen dess har jag lanserat en e-kurs, satt igång tre coachningsprogram och haft två magiska retreater i mina två entreprenörsprogram.

Ovanpå detta har vi sorg i familjen, vi har firat min 50-årsdag, och så har vi skickat iväg vår 16-åring ända till Filippinerna och, tack och lov, fått hem honom hel och hållen två veckor senare. Bland annat.

Mycket känslor, skulle man kunna sammanfatta det. Väldigt mycket känslor, åt alla håll och kanter.

Därför har bloggen, nyhetsbrevet, Facebook och Instagram halkat ner lite på prioriteringslistan.

Ibland är det viktigare att ta hand om sig själv. Att ta hand om sin familj. Eller hur? Det är ju livet.

Och ibland känns det som att själva livet, i perioder som det här, när det inte bara rullar på, liksom kräver av oss att stanna upp en stund. Att reflektera, att se över livet. Lever jag verkligen det liv jag vill? Är det något jag vill ändra på och i så fall vad? Det är nyttigt. Det är bra. Även om det kan vara utmattande och känslofyllt.

Idag är mitt svar på den här frågan: Ja, jag lever det liv jag vill leva. Och ja, det finns saker jag vill ändra på. Och det har jag just tagit tag i. Mer om det lite längre fram.  

Idag vill jag ändå skriva en rad här, för jag saknar vår kontakt. Den betyder mycket för mig. Det vore så roligt att få höra vad du skulle vilja att jag gör i år? Vad skulle du vilja bli inspirerad om? Vad skulle du vilja få hjälp med?

Kommentera här nedan och berätta!

Några roliga saker som jag redan har planerat för 2017 är de här:

Jag kommer lansera ett nytt coachningsprogram nu i vår, som handlar om att bli bättre på att lära sig lyssna till sin inre vägledning – och våga följa den. (Jag kör det just nu för första gången med en grupp på trettio fantastiska kvinnor och det är m-a-g-i-s-k-t!)

Till hösten kör vi igång min älskade e-kurs Gör din grej för femte (!) gången – så roligt.

Under året kommer jag äntligen att ge ut min bok Gör din grej! Jag längtar.

Sista veckan i september åker jag och ett gäng fantastiska, kreativa, kvinnliga entreprenörer till Italien igen – inbjudan kommer lite längre fram i vår. Vilken glädje!

Och så har jag börjat slipa på årets magiska Inspirationsdagar, som i år verkar bli i två versioner: en Life lördagen den 26 augusti och en Biz den 17-18 november, båda i Stockholmsområdet. Mer information kommer så snart jag själv vet mer!

Så ser det ut just nu. Men eftersom jag följer själen i allt så vet jag aldrig exakt vad som kommer att hända. Rätt vad det är dyker en ny idé upp, något jag bara känner att jag måste följa. Då är det bara att hänga med, att följa flowet!

Tack för att du finns, fina vän. Så glad för att jag får vara med i ett litet hörn av ditt liv!

Önskar dig många känslor (för det är livet), flow, magi och gärna en nypa glädjeskutt då och då.

Med så mycket kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes inspirerande nyhetsbrev för att få stöd i att skapa ditt drömliv från hjärtat. Anmäl dig på CarolinaGardheim.se eller www.kreativinsikt.se.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

3 svar

 1. Jag tycker att det är helt underbart att Du verkligen lever som du lär <3 Allt för många säger bara kloka saker och ger råd, men gör själva tvärtemot.
  Jag ser fram emot mer om hur att lyssna på sin inre röst OCH våga följa den! Är så glad för min almanacka, med alla härliga texter.
  Hoppas allt är bra nu med dig & familjen!
  I Kärlek/Wynja

 2. Hej kära Carolina!

  Här premiärskriver jag nu
  Min omedelbara reaktion på att du sökte assistent var: Åh, det tror jag skulle vara ett roligt, kreativt och spännande jobb!…men nu har du ju som det står redan någon på gång.

  Livet ja. Det händer mycket, fort och omvälvande ibland. Senast före jul för min del. Planerad framtid slogs i spillror. Stor sorg. Hjärtat tog det hårt även fysiskt.
  Det var “alla känslor på en och samma gång”. Kanske lite så för dig nu också.

  Allt gott,

  Petra

 3. Hej Carolina!
  Ja, livet är verkligen som en berg o dalbana. Men det är så det skall vara annars vet man inte vad livet är. Själv har jag sista året varit sjukskriven, sagt upp mig från mitt arbete. Min älskade hund var jag tvungen att ta bort och min älskade son med autism fick åka till Bollnäs för utredning, 55 mil bort från oss. Han har fått ett nytt boende 17 mil bort från oss. En stor sorg har det varit . Jag har fått ett nytt arbete som har varit en utmaning för mig och är fortfarande. Men man tar en sak i taget och en dag i taget. Jag försöker se en mening i allt som sker även om det är tufft emellanåt. Sänder all kärlek till dej och hoppas allt ordnar upp sig.
  Hälsningar Marianne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *