Gåvan jag önskar jag kunde ge dig (men du kan ge den till dig själv!)

Ditt enda jobb: Tillåta dig själv att vara den du redan är. Hej fantastiska du!

Jag är så glad att du är med mig på den här resan.

Resan att lära känna och acceptera alla delar av mig själv. Att förstå att jag har fått dem som en gåva och av en anledning – för att jag ska använda dem för att följa mina drömmar. Att sluta lyssna mer till andra än till min egen själ. Att stå upp för det som är viktigt för mig, och som ger mig glädje.

Den här resan som leder till insikten att det enda sättet att skapa ett riktigt bra liv (och att bidra på bästa sätt på jorden) är att tillåta mig själv att fullt ut vara den jag redan ÄR.

Jag behöver inget annat för att skapa lycka. Jag behöver inte vara någon annan, jag behöver inte få något av någon, jag behöver inte åstadkomma något, jag behöver inte skaffa något, jag behöver inte vänta på något.

Jag behöver bara acceptera mig själv precis som jag är, och börja skräddarsy livet utifrån de förutsättningar just jag har. För det är då det blir bäst, för alla.

Har du landat där än? Du har säkert hört det hundratals gånger, men frågan är: Har det landat i dig? På djupet? På riktigt? Så att det får konsekvenser i hur du väljer att leva ditt liv?

Det är gåvan jag skulle vilja ge till dig, den känslan. Men jag kan inte.

Du är den enda som kan ge dig själv tillåtelse att fullt ut vara DU. Ingen annan.

Bara du kan ge dig själv tillåtelsen att inte behöva förställa dig, förändra dig eller anpassa dig för att få vara med, bli älskad eller lyckas.

Bara du kan ge dig själv gåvan: insikten att du är fri att vara precis den du är, precis som du är och att du redan har allt du behöver för att börja göra det du drömmer om (och resten får du längs med vägen). Du är bra och räcker till, precis som du är. Ja, du är till och med helt perfekt för just det som du är här för att göra.

Ta ett djupt andetag och låt det sjunka in i dig, på djupet.

Vad händer då? Vad vill du skapa nu?

Sätt igång!

Med så mycket kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med stora hjärtan, själar & drömmar. Anmäl dig till hennes inspirerande nyhetsbrev för att få stöd i att skapa ditt drömliv från hjärtat. Anmäl dig på CarolinaGardheim.se, www.kreativinsikt.se eller här nedan.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

4 svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *