Blogg

Är du redo för Själens era?

Photo by Lisa Fabrega. Är du redo för Själens era?Hej fantastiska du!

Det här är ett väldigt speciellt inlägg för mig. Jag har gått hela våren och känt mig gravid med det här nya som jag äntligen ska få berätta om. Men det har inte varit möjligt tidigare. Jag har väntat in själens timing. Och nu säger den ”NU”. Så här är vi äntligen!

Du som följt mig ett tag vet förmodligen att jag sedan tjugo års tid mediterar nästan dagligen. Under den här stunden har jag känt kontakt med min själ (min inre vägledning), men också med det som jag kallar för min guide. Genom åren har även andra hjälpare uppenbarat sig då och då för att stötta mig igenom speciella händelser.

Det här har varit ett ovärderligt stöd för mig i att våga och kunna göra min grej trots rädslor och tvivel. Jag har också använt den här kanalen till min inre vägledning för att få inspiration till de böcker, produkter och kurser jag skapat och för hjälp i min roll som coach och ledare av program, retreater och event.

Så den här kontakten har varit oerhört viktig för mig.

Men aldrig någonsin under alla dessa år har jag trott att min kanal skulle bli tagen i anspråk av och för något ännu större …

Men sedan jag förra året tog beslutet att följa min själ i precis ALLT, och inte bara det som för tillfället passade egot (vilket f ö fullständigt revolutionerade mitt liv) har jag känt att kanalen har blivit starkare och starkare, och jag har fått mer och ännu tydligare vägledning.

Så, tidigare i våras, hände det:

En grupp kvinnliga energier tog kontakt och bad mig vara kanal för dem, att kanalisera deras budskap. De kände att du och alla andra som följer mitt arbete, min ”tribe”, är mottagliga för den vitala kunskap som de vill kommunicera till oss på jorden just nu.

Jag blev oerhört berörd av deras energi och budskap, och enormt ödmjuk inför att få dela det vidare till er. Det känns sant ända in i själen, och innehåller mängder av praktisk visdom, insikter och verktyg, som jag själv redan använt mig av för att höja energin i mitt eget liv och ta steget upp på nästa nivå av att leva och bidra medvetet.

Jag är fortfarande tagen. Det här är en enorm resa för mig. Det är mycket jag behöver lära mig, det krävs disciplin och att jag tar hand om mig själv ännu bättre, träning och uthållighet, tillit och utrymme för att ta in allt de berättar, sammanställa och paketera i en form som ni kan ta emot och föra ut det i världen.

De talar inte heller enbart om sitt budskap, utan de talar också om för mig precis vad jag ska göra, vad jag ska erbjuda och när, hur mycket jag ska ta betalt, till vem jag ska vända mig och så vidare. Det är (nästan) bara att anteckna och sätta igång!

Jag har fått mängder av information och kunskap till mig redan. Dels om vad som händer på jorden nu och hur vi kan hjälpa, både oss själva och resten av universum, genom de val vi gör framöver.

Jag har fått insikter i och metoder och förhållningssätt för den nya tid vi lever i nu, den som de kallar för Själens era.

Om detta tänkte jag berätta mer i nästa inlägg, annars blir det här alldeles för långt!

Jag kommer också berätta mer om det budskap jag fått om att det nu är dags för oss, särskilt vi kvinnor, att stå upp som ledare i den här nya tiden, både för oss själva och för andra.

Det handlar dels om hur vi kan må ännu bättre och växa som människor och skapare. Dels om att vi behövs för att visa vägen för andra som inte kommit lika långt i förståelsen för vad som sker nu och hur viktig den här tiden är. Dessutom säger mina nya guider att när vi lyckas höja energin på jorden genom att arbeta på det sätt de berättar om, så kommer det att påverka hela universum. Ganska spännande, eller hur?

De har visat mig att det är möjligt – ja, till och med tvunget – att vi börjar leva på ett nytt sätt. Vi ska släppa kämpandet, krigandet, jämförelsen med andra, tävlingen, konkurrensen, det hårda slitet, tröttheten, anpassningen och utmattningen.

Istället ska vi leva med lätthet, tillit, kärlek och kreativitet. Vi ska leva från själen, med hjärtat. Vi ska leva i medvetenhet, glädje och njutning. Vi ska leva nära varandra, utan att utplåna oss själva. Vi ska hitta hem till oss själva, gör det vi kom hit för att göra och genom det inspirera och väcka andra.

Tillsammans kan vi skapa den värld som vi och våra barn vill leva i.

Det som krävs är gemenskap, stöd och nya förhållningssätt och verktyg. De utbildar mig nu i precis vad som krävs och hur det ska gå till. Och det kommer jag i min tur att dela med dig framöver.

Så håll utkik efter nästa inlägg som kommer inom ett par dagar!

Men vad betyder nu det här för dig som följer mig?

Den första förändringen mina nya guider instruerat mig att göra handlar om vem jag ska vända mig till. Sedan tidigare har vi tre nyhetsbrev, med tre så kallade “målgrupper”, för att prata företagarspråk: Privatpersoner, främst kvinnor, som är intresserade av personlig utveckling, kvinnliga entreprenörer med ett budskap till världen och återförsäljare av Kreativ Insikts produkter.

Från och med nu kommer jag att framför allt tala till och inspirera kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era.

Det betyder att jag kommer att slå ihop mina tre nyhetsbrev till ett, Shine Your Light, som vänder sig till dig som:

  • Vill bli ännu bättre på att leda dig själv från själen för att kunna skapa ett liv att älska, för både dig och dina nära och kära. Du vill kunna stå upp för dig själv och det som är viktigt för dig och därigenom må bra själv och vara en förebild för dem omkring dig.
  • Vill bli en ännu bättre entreprenör med själ & hjärta, för att kunna göra det du älskar, följa dina drömmar och sprida ditt budskap i världen så att du kan hjälpa alla dem du är här för att hjälpa. Du vill vara en förebild och ledare för din ”tribe”, din klan.
  • Vill bli en ännu bättre ledare i ett företag, en organisation eller för en sak, för att du vill leda från själen, förändra det du tycker är viktigt och sprida din vision om en bättre värld. Du vill vara en förebild för dina medarbetare, chefer eller följare.

Det första nyhetsbrevet kommer på fredag i nästa vecka. Hoppas du ska tycka om det!

Om du inte ännu prenumererar, välkommen med i gänget (det är helt gratis)!

I övrigt fortsätter jag för tillfället ungefär som vanligt: Jag jobbar just nu på den nya kalendern Mitt år 2018 och en ny dagbok för dig som vill bli själsklar som kommer ut till hösten.

Min bok Gör din grej är i slutfasen och går snart till tryck – releaseparty planerat till i augusti.

Till hösten går e-kursen Gör din grej igen, och till våren gruppcoachningsprogrammet Bli själsklar.

Utöver detta har mina guider instruerat mig att erbjuda dig något mycket, mycket speciellt i höst – en Inspirationsretreat, Shine Your Light. Inbjudan kommer till dig som prenumererar på nyhetsbrevet på söndag.

Tills dess:

Vad väcks i dig när jag berättar om den här utvecklingen? Vill du följa med mig på den här resan? Kommentera gärna det här inlägget och berätta för oss! Jag hoppas att du ska tycka att det känns lika spännande som jag gör.

Tack för att du finns!

Med ödmjukhet, spänning & mycket kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

6 svar

  1. Hej Carolina!
    Jag är OÄNDLIGT tacksam för allt du kanaliserar och förmedlar till oss!! Dina inlägg är en anledning till att jag inte totalt ger upp just nu. Jag har försökt följa själen men upplever sådana totala “härdsmältor” “hela tiden” så att jag inte vet hur jag ska orka. Det känns som att det inte är någonting som fungerar som det ska i mitt liv just nu – och jag önskar att jag kunde komma till klarhet om vad exakt det är jag behöver göra/inse/släppa – men om det handlar om någon slags övergångsperiod så är det mer begripligt och därmed mer hanterbart. Så allt vad du berättar o förmedlar hjälper mig massor! TACK!

    1. Hej Margaretha! Ja, ibland känns det verkligen som om livet är helt motvalls – och vi har precis lämnat ett år (eller snarare flera), när det varit en mängd sådan energi. Men nu finns det möjlighet att få en lite lugnare resa, det kommer in andra influenser och energier, och om du kan försöka vara i accepterandet, och i att inte kämpa emot utan söka efter ett mer “flyta med”-sätt att leva, så får du mycket hjälp nu att bygga upp något nytt. Utmanar dig lite med att kika på tanken “Ingenting fungerar som det ska i mitt liv just nu” – är det verkligen så? Vet du verkligen hur det “ska” vara? Tänk om det istället är PRECIS som det “ska” vara …? Vad händer med din energi när du tänker så? Bara en känsla som dök upp när jag läste din kommentar. Ta ett djupt andetag och landa i att det nu kanske ska vara på andra sätt än du har tänkt … Skickar massor av kärlek och energi, you’ve got this! Kramar ♥ Carolina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *