Din första uppgift som ledare i Själens era

Photo by Lisa Fabrega. Världen behöver nya modeller, nya verktyg, ny kompetens, nya förhållningssätt & nya ledareHej fantastiska du!

I mitt förra inlägg berättade jag om mina nya guider, och att de vill att jag delar särskild kunskap med er som följer mig. Här kommer, på er begäran, fortsättningen:

Vad är Själens era och vad betyder den för dig?

Mina guider förklarar det så här: Vi människor består av två delar – en mänsklig del, med fötterna på jorden, och en själslig del, med rötter i den enorma intelligens som skapat hela universum. Vi är både människa och gudinna. Både kropp och ande. Både intellekt och intelligens. Både ego och själ.

I cirka tvåtusen år har vår ”människodel”, egot, varit den som styrt – vi har levt i Egots era. 

Det är därifrån vi har fått alla de verktyg vi har i vår nuvarande verktygslåda.

Vi har lärt oss att lita mest på vårt mänskliga intellekt för att ta beslut och välja väg. Våra känslor, ett av själens viktigaste verktyg, vår inre medfödda GPS, har setts som ”flum” och inget att lita på. Vi har lärt oss att livet framför allt handlar om att kämpa och överleva. Vi har lärt oss att ”vi” är bättre (eller i alla fall tryggare) än ”dem”. Vi har främst sett oss som en del av en grupp och därför anpassat oss så mycket att vi ofta gjort våld på oss själva. Och så vidare.

De här verktygen och förhållningssätten har varit helt rätt, för den tid som varit.

Men nu sker en energi- och medvetandehöjning på jorden som påverkar alla, oavsett om du känner av det eller inte.

Vi går in i Själens era, nästa steg för mänskligheten.

För att vi ska kunna leva i och ta tillvara på den här nya tiden behöver våra kroppar, vårt tänkande, våra vanor, våra verktyg och vår syn på världen ändras och anpassas till den högre frekvensen 

Vi behöver ”uppgraderas” för att klara av att ta del av och få tillgång till det accelererande tempot och styrkan i vår skaparkraft, vår ökade känslighet och möjlighet att få kunskap och information från nya kanaler, synkroniciteter, nya verktyg och modeller, nya förmågor, ökad potential, upplevelser som vi tidigare har haft svårt att förklara, men som nu blir allt vanligare (men inte desto mindre magiska och fantastiska) och så vidare.

Nya verktyg för skapande, kommunikation, konflikthantering, innovation och utveckling, som kan lyfta hela mänskligheten till nästa nivå, är på väg in.

Men för att kunna ta emot allt det här behöver vi bli medvetna om vad som sker och själva ta aktiv del i den förändringen.

Just nu, innan tillräckligt många kommit dit, skulle man kunna säga att den värld vi lever i redan till del fungerar helt annorlunda än den vi föddes in i – men vi beter oss fortfarande likadant som tidigare. 

Det här leder till att en del känner sig extremt känsliga och lätt blir utmattade, går in i väggen gång på gång, hamnar i kriser, missbruk, blir sjuka, får kanske psykoser eller bara inte orkar, ger upp, blir apatiska.

Andra stänger istället av känslorna, fastnar i den gamla energin, och hamnar i konflikter, en känsla av krig, motsättningar och rädslor, känner sig kränkta, felbehandlade, utsatta och kanske förlorar både relationer, jobb, hus och hem.

Allt det här är ett resultat av att vi fortsätter använda verktygslådan från Egots era. Vi fortsätter låta egot styra, trots att vi nu har gått in i Själens era.

Själens era kräver nya förhållningssätt till oss själva och världen, nya metoder och verktyg än de vi har vuxit upp med. De gamla fungerar inte längre.

Det är här du behövs!

Vi som är medvetna om den här utvecklingen behöver gå före och visa vägen, både hemma och ute i världen.

Vi behöver ta steget och kliva in i ett ledarskap med själ, som står upp för de nya värderingar och verktyg som hjälper oss att uppgradera till nästa nivå. Som hjälper till att förklara det som sker, och som själva lever och leder den här förändringen inifrån.

Sådana som du.

Du kanske inte har sett dig som en ledare tidigare, men nu är det dags. Du behövs! Dina insikter, dina frågor, ditt hopp, din kärlek, dina drömmar behövs. Oavsett om det är i det lilla eller det stora.

För även det vi gör i enbart vårt eget liv påverkar så oerhört mycket mer än vi tidigare har förstått. Det inre arbete du gör för att växa och utvecklas som människa och gudinna ger ringar på vattnet och sprider positiv energi och kärlek över hela världen.

Det du gör för dig själv, gör du samtidigt för alla.

Vill du veta mer? Det finns så mycket mer …

Jag har än så länge bara skrapat på ytan av all den kunskap jag har fått till mig hittills:

  • Jag har fått kännedom om en oerhört viktig, grundläggande princip som hjälper oss att skapa de liv vi vill leva och den värld vi vill lämna till våra barn.
  • Jag har fått lära mig hur vi ska bära oss åt för att äntligen uppnå harmoni, både inom oss själva och därmed ute i världen.
  • Jag har fått med mig många enkla men oerhört kraftfulla verktyg som jag börjat använda dagligen och redan ser enorma resultat av i mitt liv.

Och mer kommer varje dag!

Allt det här kommer jag att dela med mig av på olika sätt framöver.

Till dess, börja öva på den första uppgift som jag fick av mina guider och som redan har hjälpt mig mer än jag trodde var möjligt:

Det enkla verktyget som gör så stor skillnad: Släpp!

Photo by Lisa Fabrega. Din första uppgift som ledare i själens era: Släpp!

Mina guider säger att något av det viktigaste vi kan göra nu är att släppa allt som tynger ner vår energi – och det är dessutom lättare nu än tidigare, för vi får just nu mycket hjälp att göra det.

Förr i tiden behövde vi kanske gå flera år i terapi för att bli av med tung energi. I Själens era kommer vi att få lära oss att släppa den mycket snabbare. (Därmed inte sagt att det inte kommer behövas terapi – terapi är ett av många bra verktyg som behövs för att arbeta med vår utveckling. Men vi kommer förmodligen inte behöva lika många sessioner som tidigare för att kunna lösa trauman och komma vidare.)

Gör så här:

  1. Gå in i den tunga energi du vill släppa, känn den i hela kroppen. Det kan handla om ett gammalt sår, agg till någon, bitterhet, tvivel och rädslor, oro, begränsande tankar, något obestämt som du känner hindrar dig att komma vidare eller något annat.
  2. Sen säger du högt SLÄPP! och visualiserar att du släpper det (om du vill kan du samtidigt använda handen som om du slänger iväg något långt bort ifrån dig) och så känner du hur den tunga energin rinner av dig.
  3. Tacka och känn i ditt hjärta att du är av med allt det som var möjligt att släppa just nu. (Ibland kan inte precis allt som handlar om något stort och tungt släppa på en gång, då behöver vi göra det fler gånger, men en del släpper varje gång.)

Mina guider hälsar och tackar dig för att du gör det här. Varje gång du släpper tung energi lättar jorden något och det hjälper oss alla att närma oss nästa steg.

För mig har det här verktyget betytt att jag kunnat släppa begränsande sanningar om mig själv, hinder jag trott stått i vägen för min utveckling och oro och tvivel. Ovärderligt!

Du kanske undrar: Hur blir jag en ledare av att släppa? Jo, det betyder att du är medveten om vad du inte vill ha med dig på resten av din resa och du tar ansvar för att göra dig av med det. Det är ledarskap av dig själv av högsta klass. Då kan du i fortsättningen stå upp lättare och mer kraftfull, oavsett i vilken situation du hamnar i. Det är sant ledarskap!

Jag önskar dig njutning och glädje. Tack från hjärtat för allt gott du är och gör.

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *