Du är inte här för att leva inuti boxen – låt din inre vägledning hjälpa dig ut

Låt din själ leda dig i en oförglömlig dans med universumHej fantastiska du!

Du är inte här för att leva inuti boxen. Du är här för att slå dig fri från upplevda begränsningar och känna glädjen i att följa din egen väg, glädjen i att göra det du trodde var omöjligt, glädjen i själva livets inneboende livskraft.

Så vänd fokus inåt. Bort från andras tyckande och tänkande, bort från den pålagda boxen.

Börja lyssna till den enda som vet varför du är här – din inre vägledning, din själ om du vill. Hon är den enda som har svaren på alla dina frågor.

Bara du vågar lita på henne. En utmaning, eftersom vi lärt oss från barnsben att misstro vår egen inre visdom.

Tillit skapas inte genom att kräva bevis. Du säger inte till din älskade: Bevisa att du älskar mig! Du litar på att hen talar sanning. Annars finns ingen tillit och då finns inte heller en fruktsam relation.

Samma sak gäller relationen med din inre vägledning. Du måste börja i tillit, våga ta första steget. Våga låta dig föras i en dans med universum.

Då kan vad som helst ske …

Med kärlek,

Carolina
Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska. Just nu får du samtidigt ta del av webinaret Bli själsklar – hitta din inre vägledning & våga börja följa den (värde 500 kr) helt gratis! Anmäl dig här: http://webinar.carolinagardheim.se/gratis/

Tack för att du finns! <3

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Ett svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *