Blogg

Adhd är inte min identitet, men en del av mig som jag älskar

ADHD Awareness MonthHej fantastiska du!

Adhd är inte hela jag, men jag skulle inte vara jag utan den. Den har emellanåt gjort mitt liv jättejobbigt. Det är så mycket jag velat, men inte kunnat göra. Jag har förbannat den, svurit, gråtit floder och undrat hur i hela friden jag ska orka hela resten av livet?

Men samtidigt har den här starka inre drivkraften hjälpt mig att uppnå mina drömmar, hela tiden fortsätta att utmana mig själv och växa, och lett till att jag fått vara med om så många fantastiska saker som jag inte velat vara utan.

Min högkänslighet har givit mig enorma skönhetsupplevelser, många ögonblick av mäktiga känslor, stor inlevelseförmåga och empati, en stark kanal och kreativitet och innerlig skaparglädje.

I mitt liv har det varit omöjligt att inte göra min grej, för jag KAN inte göra något annat. Då blir jag sjuk. Jag har aldrig haft långtråkigt eller inte vetat vad jag ska göra. Jag har aldrig upplevt ”lagom”. Jag vet inte hur ”ljummet” känns. För mig är ingenting ”mittemellan”. För mig är hela livet som att leva i en torktumlare.

Jag hade kunnat välja att enbart förbanna mina svårigheter. Men jag har valt att se dem som superkrafter. För då mår jag bättre.

Jag älskar mig själv, jag älskar mitt liv och jag älskar min adhd. Även om jag ibland också är fruktansvärt trött på den. Det är okej. Jag har lärt mig att acceptera mig själv som jag är. För inget annat funkar.

Och det tror jag gäller oss alla. Älska och acceptera dig själv som du är – för inget annat funkar!

#adhdawarenessmonth2017 #womenandgirlswithadhd

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev här nedan för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *