Blogg

Själen viskar dig hem

Själen viskar dig hem

Hej fantastiska du!

Vill du hitta hem? Känna att du alltid är just du och att det alltid är tillräckligt? Känna att du alltid är trygg att välja från kärlek istället för rädsla? Känna att du har en egen inre kompass för vad som är rätt för dig – och inte?

Det vill de flesta av oss. Men många spenderar ett helt liv utan att känna att de ens är i närheten av den känslan.

Ändå har vi nyckeln så mycket närmare än vi tror. ”Hemma” har du alltid inom dig, på mindre än armlängds avstånd.

Du är redan hemma, som pistillen alltid är mitt i blomman.

Men ibland får du för dig att du är biet, inte pistillen. Du flyger från blomma till blomma och jämför, ser hur andra har det, tycker till om deras blommor. Och lämnar din egen utan centrum, utan kärna, utan ledning – för du är inte hemma.

Kom hem! Kom hem till dig själv! Lämna inte ditt liv vind för våg medan du där ute och tittar på vad alla andra gör. Din blomma, ditt liv, behöver din fasta hand, din intention, ditt fokus och din kärlek för att blomma.

Andas. Landa i din kropp. Kom hem …

När du är här, hemma, i din kropp, viskar själen, din inre vägledning, ständigt om hur älskad du är, hur perfekt du är för det du är här för att göra och vara, hur trygg och omhändertagen du är och hur mycket hjälp du alltid har på vägen.

Kommer du ihåg vem du egentligen är? Den du är när du är hemma?

Din kropp minns. I dina drömmar är du där. Naturen påminner dig. Svaret ligger så nära att du kan ha svårt att se det.

Vem är du när du skalar av alla berättelser? Vem är du från hjärtat istället för från hjärnan? Vem är du när du sover?

Låt din inre vägledning hjälpa dig att minnas. Lyssna med kroppen. Gå inåt istället för utåt. Sätt dig ner, ta ett djupt andetag, slut ögonen och slappna av, tänk på någon du älskar, le …

Där! Där är du ju. Där är DU. Välkommen hem!

Vad vill du skapa idag, vackra blomma?

Med kärlek,
Carolina

Carolina Gårdheim är grundare av Kreativ Insikt, författare & diplomerad coach för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva & andra i Själens era. Anmäl dig gärna till hennes nyhetsbrev för att få inspiration att leva & leda från själen samt skapa ett liv att älska.

Fler relaterade

Dela gärna

Facebook

6 svar

  1. Så vackert skrivet och så sant. Tårarna rinner och jag inser att jag längtar hem…Tack Carolina för att du fick mig att minnas, och känna det. PS. Detta är den första kommentaten som jag någonsin skrivit på nätet så nog berörde detta mig alltid :) Kram från Karin

  2. Carolina när hon är som bäst! :-) TACK.
    Dina ord lyfter och knackar på axeln…håller mig kvar där jag ska vara…
    Jag önskar dig en underbar dag! Min är redan bättre tack vare dig/ Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *